Purgerica daruje besplatnu tematsku turu u čast 103. obljetnice praizvedbe Gričke vještice

Purgerica daruje besplatnu tematsku turu u čast 103. obljetnice praizvedbe Gričke vještice

U čast 103. obljetnice praizvedbe Gričke vještice na daskama našeg galantnog HNK, vragolasta Crna Kontesa u neobičnom, modernom izdanju, vodi vas kroz najvatrenije škandalozno-romantično-nevaljale priče i intrige Gornjeg grada! Uz čarobnu atmosferu vruće, ljetne, gričke noći, čekaju vas svakakve huncutarije, i zato rezervirajte svoja besplatna mjesta, i nastavite čitati (psssst… a možda pronađemo i Sinišu?)

Grič priča ljubavnu priču

Datum i vrijeme: subota, 19.6., u 21:30h
Mjesto sastanka: ispred ulaza u Tunel Grič, iz Mesničke ulice
Riječ, dvije o turi: škandalozno-antiromantična priča kojom vas kontesa Nera, voljeni Zagorkin lik u sasvim neobičnom, moderniziranom izdanju, vodi čarobnim, zamračenim ulicama Gornjeg grada, u avanturu otkrivanja tko se s kime volio, a tko baš nikako nije, tko se razvodio (što legalno, što otrovima), a tko uz pomoć glazbe zavodio, gdje se to opet njezin Siniša nevaljali skrio, i zašto je Zagorkin duh kroz stare i nove priče o ljubavi nanovo oživio!

Kako rezervirati besplatna mjesta na turi?

Rezervacija je OBAVEZNA, a broj mjesta je OGRANIČEN. Rezervacije možete potvrditi pozivom ili porukom na: 0916363661 ili e-mailom na: purgerica@yahoo.com. Kada šaljete poruke i mailove, napišite vaše cijenjeno ime i prezime, te broj osoba koje vodite sa sobom. Tura je i dalje isključivo na OTVORENOM prostoru, jer virusi nisu nikako dobrodošli. Španciranti s 4 šape su jako dobrodošli. Za sve ostale dodatne informacije posjetite službenu Facebook i Instagram stranicu Purgerica.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori