fbpx

Purgerica daruje zadnje dvije predblagdanske tematske ture

Purgerica daruje zadnje dvije predblagdanske tematske ture

U vikendu prije početka Adventa, bio bi red, da posljednje 2 predblagdanske ture stignu na raspored! Maksimir, Opatovina i Grič mjesta su gdje pripovijedati priče ovaj vikend ćemo ić’….i zato toplo (i slojevito!) se odjeni, vremensko sivilo ovog vikenda pričama, odgovornim druženjem i španciranjem zamijeni!
A sada, turu na koju želiš doći, odabrati kreni:

SUBOTA, 21.11., 17h – MRAČNE ZAČARANE PRIČE

MJESTO MRAČNOG SASTANKA:
Opatovina 49 i 3/4 (ispred ulaza u Franjevačku crkvu na Opatovini)
RIJEČ, DVIJE o TURI: ove večeri nešto će se neobično zbiti, između zidina drevne Opatovine i Griča razna će se bića iz naših mitova i predaja skriti… jedan će im jedini zadatak biti: u vašim srcima, na jednu večer, probuditi čaroliju djetinjeg veselja, da sjetite se svojih baka i djedova, i njihovih, u pričama skrivenih, pouka i želja… Tajnovita adresa na Opatovini bit će za mračnake, Mure, bese i demone opasan lijek, jer povest će vas niz stari potok, da pričom pratite njegov tijek….U svakoj će se mračnoj priči svjetlost negdje kriti – pronađite ju ove večeri baš tamo gdje će staro zvono svoje gričke stanovnike iz davnina okupiti….🌙

NEDJELJA, 22.11., 15h- NA POPODNEVNI ŠPANCIR U MAKSIMIR

MJESTO SASTANKA: kod glavnog ulaza u Maksimir
RIJEČ, DVIJE o TURI: galantnim popodnevnim špancirom odšetat ćemo u najljepše priče o najstarijem javnom parku cijele jugoistočne Europe, i doznati gdje ste to mogli zaploviti parobrodom, a gdje klizati, i gdje su vam pak pijavice niz ruku mogle gmizati! Kakve se to, sada već zimske radosti, pod Vidikovcem spremaju, i zašto baš tu imamo kuće što od krova se, a ne od temelja, na gradnju spremaju. Dođite na galantni špancir i poslušajte štiklece o srcu zelenom što zvali su ga Maksimilijanov mir!

UPUTE ZA REZERVACIJE i VAŽNE INFORMACIJE

Rezervacija je OBAVEZNA!
BROJ OSOBA na svakoj turi je OGRANIČEN!
REZERVACIJU potvrđujete: pozivom ili porukom na 0916363661 ili e-mailom na purgerica@yahoo.com
Obavezno UPIŠITE svoje IME i PREZIME, NAZIV TURE na koju želite doći i koliko dragih osoba vodite sa sobom.

Najljubaznije molim, na ture obavezno ponesite: *1 x MASKU, 12 x OSMIJEH, i 22 x DOBRU VOLJU. Slojevitu/toplu odjeću, da vam bude ugodno špancirati. Rute tura su ISKLJUČIVO na OTVORENOM prostoru. Na ture mogu doći sva draga ljudska stvorenja od 6 do 76, kao i draga stvorenja sa 4 šape.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *