Purgerica i ovaj vikend časti s dvije začarano-mračne tematske ture

Purgerica i ovaj vikend časti s dvije začarano-mračne tematske ture

Ove subote, 31.10., pun će se Mjesec pojaviti po drugi puta u jednom kalendarskom mjesecu. Idealna je to večer da vaša mašta, šećući čarobnim Gričem, uz priče, legende i stare, mračne običaje, negdje vragolasto zaluta. Ponesite maske, osmijehe, huncutarsko raspoloženje i u Noći vještica, dođite na sasvim novu turu!

Kako možete postati začarano-mračni španciranti? 

Rezervirajte svoja besplatna mjesta na vrijeme, evo i kako.

SUBOTA, 31.10., 17:00h – “MRAČNE ZAČARANE PRIČE”

MJESTO MRAČNOG SASTANKA: kip sv. Jurja, kod Kamenitih vrata

RIJEČ, DVIJE O TURI: Mraki, jagari, pesiglavci, Mure, svi odjednom ove večeri na Grič žure, da u vašim srcima začarane iskre mračnih priča iz naših legendi i bajki bolje potkure! Dok oni plešu oko vas, možda doznate i gdje možete doći po pol’ vure srednjovjekovne torture…🌚 Čaroban se mrak nad Gričem pomiče, iza svakog starog zida, kule, vrata, trga, mračna, začarana priča pred vašim očima niče. No u svakoj priči svjetlost negdje postoji – pronađite ju večeras tamo gdje staro zvono svoje zadnje ure broji.

SUBOTA, 31.10., 19:30h – “JAKO MRAČNE ZAČARANE PRIČE”

MJESTO JAKO MRAČNOG SASTANKA: ulaz u Park Grič, sa Strossmayerovog šetališta
RIJEČ, DVIJE o TURI: O ovoj vam turi neću baš ništa reći, puno će mračno-čarobnih priča, Začarani moji, u vašoj mašti poteći…na neobičnim mjestima Crna Kradljivica Vremena svoje priče bilježi, u pripovijedanju oživjet će stare legende, one, znate, od kojih vam se koža u tren naježi…🌙

UPUTE ZA REZERVACIJE i VAŽNE INFORMACIJE:

Rezervacija je obavezna, a broj osoba po svakoj turi ograničen. Rezervaciju potvrđujete: pozivom ili porukom na 0916363661 ili e-mailom na purgerica@yahoo.com

Obavezno UPIŠITE svoje IME i PREZIME, naziv ture na koju dolazite i koliko dragih osoba vodite sa sobom. Najljubaznije molim, na turu obavezno ponesite: 1 x MASKU, 13 x OSMIJEH, i 33 x DOBRU VOLJU. Ruta svake ture i španciranja je ISKLJUČIVO na OTVORENOM prostoru. Na ture mogu doći sva draga ljudska stvorenja od 6 do 76, kao i draga stvorenja sa 4 šape.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori