Purgerica poklanja besplatnu nedjeljnu tematsku španciranciju

Purgerica poklanja besplatnu nedjeljnu tematsku španciranciju

Ove nedjelje, 09.05., u 11h, kod Manduševca, pridružite se Purgerici, vašem lokalnom turističkom vodiču, na pravom zagrebačkom španciru, i obilježite početak mjeseca u kojem slavimo dan našeg grada, a ujedno i Dan Europe te Majčin dan!

Besplatna tematska tura, pod nazivom Vraćam se Zagrebe tebi vodi vas kroz najljepše gradske štiklece, priče o prekrasnim (i opasnim!) zagrebačkim damama (i mamama), te zgodama iz naše ponosne, galantne kulture, koje nas čine dijelom Europe, od kad je gospon presvetli Bela IV. Arpadović napisao Zlatnu bulu! Upoznajte bana šarmera, prvu agramersku influensericu, skoro-pa-holivudsku šnajdericu, prošetajte grobljem u srcu grada, otkrijte gdje možete hodati po vodi, ili kako pak hodati ispod pravog pravcatog vješticobrana, doznajte tko to širi dobre vibracije na Gornjem gradu, a tko čagerskim koracima upisuje Zagreb u disko povijest. Mjesto polaska na turu je kod Manduševca, u 11h.

Kako rezervirati besplatna mjesta na turi?

Rezervacija je obavezna, a broj mjesta na turi je ograničen. Rezervacije je potrebno potvrditi porukom ili pozivom na: 0916363661 ili emailom na: purgerica@yahoo.com. Prilikom prijave, potrebno je napisati cijenjeno ime i prezime, te broj osoba koje vodite sa sobom. Tura je isključivo na OTVORENOM prostoru, jer virusi nisu nikako dobrodošli. Španciranti s 4 šape su apsolutno dobrodošli. Za više informacija, posjetite službenu stranicu Purgerica – na Facebooku i Instagramu.

FOTO: Darko Komerički

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori