Purgerica poklanja besplatnu nedjeljnu tematsku turu

Purgerica poklanja besplatnu nedjeljnu tematsku turu

Ove nedjelje, 13.6., u 19:30h, kod glavnog ulaza u HNK, pridružite se Purgerici na pravom zagrebačkom španciru, i prisjetite se galantnih dana našeg Zagreba. Besplatna tematska tura, pod nazivom Ljubim ruke i moj naklon vodi vas u galantni Zagreb, od kraja 19.st. pa do sredine 30tih godina prošlog stoljeća – u vrijeme agramerizama, urbanizma, finih manira, dama s perlama i gospode poput Fulira!

Odšpancirajte Lenucijevom potkovom do prekrasnih kavana, doznajte priču o procvatu tvornica i trgovine, dolasku prvih automobila, igranju golfa na Zrinjevcu, otkačenim silvestarskm zabavama u hotelu sagrađenom za putnike Orient Expressa, servisirajte svoj kostolomec, i nasmijte se uz gradske zapise i škandalozne novinske objave od unatrag 100 godina. 

Mjesto polaska na turu je kod glavnog ulaza u HNK, a početak ture je u 19:30h.

Kako rezervirati besplatna mjesta na turi?

Rezervacija je OBAVEZNA, a broj mjesta je OGRANIČEN. Rezervacije možete potvrditi pozivom ili porukom na: 0916363661 ili e-mailom na: purgerica@yahoo.com. Kada šaljete poruke i mailove, napišite vaše cijenjeno ime i prezime, te broj osoba koje vodite sa sobom. Tura je i dalje isključivo na OTVORENOM prostoru, jer virusi nisu nikako dobrodošli. Španciranti s 4 šape su jako dobrodošli. Za sve ostale dodatne informacije posjetite službenu Facebook i Instagram stranicu Purgerica.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori