Purgerica poklanja četiri besplatne tematske ture Zagrebom

Purgerica poklanja četiri besplatne tematske ture Zagrebom

U vrijeme nakon Velikoga potresa već smo dobro znali, koliko su nam važno znanje Bollé i Lenuci dali, i zato, bili vi španciranti veliki ili mali, čujte i počujte: Bez znanja napretka nema, ovaj je grad pomogla obnoviti tadašnja bečka krema, radili su vrijedno svi znalci od graditeljskih zanata, gradonačelnici su tada pazili na naš Zagreb kao najbolji tata, sloga je vladala, svak’ se poduzetan čovjek htio novom tehničkom mudrolijom dokazat, nije mu padalo na pamet praznim obećanjima sugrađanima oči mazat’! Jer, pogledajte, makar i auzvinklan, ovo je i dalje naš grad, kao šarmer s pokojom sijedom i borom, njega je tako lako imati pri srcu rad!

Ovim riječima Josipa Šiklić započinje svoju novu turističku turu Zagrebom pod nazivom ‘Bez potresa, prosim lepo’, inspiriranu nedavnim potresom, koja kreće kroz 14 dana. 

Začarane priče

NOVA, tajnovita pripovjedačka tura
PETAK, 12.06., u 20:30h
MJESTO SASTANKA: kod Kule Lotrščak

Vraćam se, Zagrebe, tebi

Pripovjedačka tura s ljubavlju posvećena štiklecima o našem gradu
SUBOTA, 13.06., u 11h
MJESTO SASTANKA: kod Manduševca, na Trgu bana Jelačića

Bez potresa, prosim lepo

PREMIJERA nove, anti-potresne ture, iz vremena Orient Expressa, za vraćanje osmijeha i micanje štresa! 
SUBOTA, 13.06., u 20h
MJESTO SASTANKA: kod kipa kralja Tomislava, preko puta Glavnog kolodvora

Na špancir u Maksimir

Obnovljena tura iz naftalina, idemo špancirati Maksimirom kao u stara vremena fina 
NEDJELJA, 14.06., u 11h
MJESTO SASTANKA: kod glavnog ulaza u Maksimir

Prijava

Da, potrebna je za svaku turu, a moguće je napraviti prijavu i za više od jedne ture. Prosimlepo javiti se na purgerica@yahoo.com ili na 0916363661 ; upišite svoje ime i prezime, datum kada želite doći, i koliko će španciranata s vama poći

Tko dolazi Vrijeme krasti? Svi oni koji se ne boje čarobnog mraka, koji će večeras oko Griča pasti! 🌚🖤😊Prijavite se na novu, pripovjedačku turu "Začarane priče", koja započinje večeras (petak, 12.06.), kod Kule Lotrščak, u 20:30h 🖤Kako se prijaviti? Zgrabite svoja začarana mjesta tako što ćete poslati svoje ime i prezime, i broj začaranih španciranata koji idu s vama, na purgerica@yahoo.com ili na 0916363661 😊S osmijehom vam mašem i huncutarski planiram kako vam ukrasti Vrijeme ☺️🌚#Purgerica #uhvatipurgericu #pripovjedacica #besplatanrazgled #storytelling #ZagrebLovesYou #VisitZagreb #zacaranigric #zacaraneprice

Objavljuje Purgerica – Your Guide to Zagreb u Petak, 12. lipnja 2020.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori