Purgerica poklanja dvije gričke ture koje ne želite propustiti

Purgerica poklanja dvije gričke ture koje ne želite propustiti

Tko se to noću Gričem šeta, ogrnut plaštem, naoružan pričama, vragolasto nasmijan, pod svjetlošću punog Mjeseca? Dvije vas dame vode ovog vikenda kroz najljepše, stare, povijesne, vragolasto-antiromantične gričke priče, pa prosim lepo, nastavite čitati dalje, i rezervirajte svoja besplatna mjesta na jednoj, ili obje ture, prema željama!

Grič priča priču – noćno izdanje

DATUM i VRIJEME: SUBOTA, 24.07., u 22:00h

MJESTO ČVENKA: kod kipa sv.Jurja, kod Kamenitih vrata

RIJEČ, DVIJE o TURI: Ovim vas posebnim izdanjem pripovjedačke ture na Gornjem gradu vodi Pripovjedačica, koja je odlučila da vas na jednu kasnu večer pretvari u srednjovjekovne stanovnike Griča, i odvede u potragu za glavnim gradskim ključem (bez kojeg se više nećete moći vratiti u stari svijet), u pregovore s ljekarnicima, kovačima i alkemičarima, u bijeg od inkvizitora i strašnih redovnika, te šetnju po grobljima i staroj Blatnoj ulici. U atmosferi mistične, ljetne, gričke noći, poslušajte neke od naših najljepših povijesnih priča i legendi!

Grič priča ljubavnu priču – ljetno izdanje


DATUM i VRIJEME: NEDJELJA, 25.07., u 20:30h

MJESTO ČVENKA: ispred ulaza u Tunel Grič, iz Mesničke ulice

RIJEČ, DVIJE o TURI: Recept za ovu škandalozno-vragolasto-antiromantičnu turu glasi: uzmi žlicu inspiracije s najslavnijih stranica Zagorkinih romana, u večeri punog Mjeseca pomiješaj ju s ljubavno-povijesnim tajnama Griča, ispričaj što više vatrenih, manje poznatih priča, dodaj joj prkos i vragolasti osmijeh crne Kontese, i pusti da te priča njena u povijest Griča ponese! Dobrodošli na pripovjedačku turu kojom vas glavom, i modernim čižmama, vodi osobno kontesa Nera, moderna pripovjedačica u potrazi za škandalima, ljubavlju, povijesnim štiklecima! I samo da znate – onaj njezin Siniša joj je opet nekam zbrisal! Morate li biti poznavatelji Zagorkinih djela da biste mogli doći slušati Nerina antiromantična nedjela? Ne! Samo ponesite puno mašte i veselo (čitaj: što vragolastije) srce!

Kako rezervirati mjesta?

Rezervacija je obavezna, a broj mjesta na turi je organičen. Rezervacije je potrebno potvrditi porukom ili pozivom na: 0916363661 ili emailom na: purgerica@yahoo.com. Prilikom prijave, potrebno je napisati cijenjeno ime i prezime, te broj osoba koje vodite sa sobom. Tura je isključivo na OTVORENOM prostoru, jer virusi nisu nikako dobrodošli. Španciranti s 4 šape su apsolutno dobrodošli.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori