Purgerica poklanja vikend gričkih priča: Otkrijte škandalozno-romantične priče Gornjeg grada

Purgerica poklanja vikend gričkih priča: Otkrijte škandalozno-romantične priče Gornjeg grada

Zamislite sljedeću situaciju: pun je Mjesec, sumrak je pao nad Gornjim gradom, a vi šetate u društvu dvije dame u crnom – jedna vam pripovijeda o povijesnim štiklecima i legendama Griča, a druga vam, iz prvog lica, govori o najstrastvenijim, škandalozno-romantičnim pričama Gornjeg grada i njegove okolice. Kojoj ćete se pridružiti? Rezervirajte svoja mjesta na 2 besplatne tematske ture i u noćima punog Mjeseca, zaljubite se u Zagreb iz drevnih priča i legendi! Dame u crnom mole da nastavite čitati, i tako doznate sve informacije o turama:

Grič priča priču – noćno izdanje

DATUM i VRIJEME: SUBOTA, 21.08., u 21:00h

MJESTO SASTANKA: kod kipa sv.Jurja, kod Kamenitih vrata

RIJEČ, DVIJE o TURI: Ova tematska tura, pripovijedana uz čarobnu atmosferu punog Mjeseca, na jednu vas večer pretvara u srednjovjekovne stanovnike Griča, i odvodi u potragu za glavnim gradskim ključem, starim ljekarnicima, vrijednim kovačima, usnulim vojnicima, mističnim redovnicima, alkemičarkama, i drevnome zvonu koje nas čuva od nevolje, dok prolazite pored 3 drevne kule, koje pred vašim očima oživljavaju uz najljepše povijesne štiklece i legende našeg Gornjeg grada!

Grič priča ljubavnu priču

DATUM i VRIJEME: NEDJELJA, 22.08., u 20:00h

MJESTO ČVENKA: ispred ulaza u Tunel Grič, iz Mesničke ulice

RIJEČ, DVIJE o TURI: Recept za ovu škandalozno-vragolasto-antiromantičnu turu glasi: uzmi žlicu inspiracije sa stranica Zagorkinih romana, u večeri punog Mjeseca pomiješaj ju s ljubavno-povijesnim tajnama Griča, ispričaj što više vatrenih, strastvenih priča, dodaj joj prkos i vragolasti osmijeh crne Kontese, i pusti da te priča njena u povijest Griča ponese! Dobrodošli na pripovjedačku turu kojom vas glavom, i rokerskim čižmama, vodi osobno kontesa Nera, moderna pripovjedačica u potrazi za škandalima, ljubavlju, povijesnim štiklecima! Pssst… a znate li gdje je Nerin Siniša, opet? 😁

VAŽNO: Morate li biti poznavatelji Zagorkinih djela da biste mogli doći slušati Nerina antiromantična nedjela? Ne! Samo ponesite puno mašte i veselo (čitaj: što vragolastije) srce!

Kako rezervirati mjesta?

Rezervacija je obavezna, a broj mjesta na turi je organičen. Rezervacije je potrebno potvrditi porukom ili pozivom na: 0916363661 ili emailom na: purgerica@yahoo.com. Prilikom prijave, potrebno je napisati cijenjeno ime i prezime, te broj osoba koje vodite sa sobom. Tura je isključivo na OTVORENOM prostoru, jer virusi nisu nikako dobrodošli. Španciranti s 4 šape su apsolutno dobrodošli.

FOTO: Andrea Jakopec

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori