Purgerica poklanja vikend zagrebačkih priča: Rezervirajte mjesto na začaranim turama

Purgerica poklanja vikend zagrebačkih priča: Rezervirajte mjesto na začaranim turama

U vrućim ljetnim večerima, zaljubite se u 2 različita lica našeg Zagreba – jedno tajnovito, srednjovjekovno, prepuno legendi i priča, a drugo pak otkačeno, gospodsko, galantno, agramersko, koje vas čeka uz ljuboruk i servus! Na besplatnim tematskim turama vode vas Kradljivica Vremena i Pripovjedačica, s puno legendi, tajni, vrckastih štikleca, i puno, puno osmijeha. Pročitajte koju informaciju više, odaberite svoju temu (ili obje), i rezervirajte besplatna mjesta.

Zagrebačke začarane priče – noćno izdanje

DATUM i VRIJEME: SUBOTA, 31.07., u 22h
MJESTO SASTANKA: kod ulaza u Tunel Grič, iz Mesničke ulice (napomena: ne idemo u tunel)
RIJEČ, DVIJE o TURI: Kada Gornji grad odjene svoj noćni plašt, među drevnim zidinama ožive duhovi naših predaka, pa vrata, kule i dvorišta nisu više samo to što vidite očima, već mjesta gdje se događanju neobične, čarobne, zacoprane, mračno-škandalozne i veselo-vragolaste priče…Netko vam dolazi ukrasti Vrijeme, i najljepšim pričama i legendama Griča i Zagreba, odvesti vas u drevno vrijeme. Dobrodošli u Vrijeme oživljenih legendi, mističnih prolaza, skrivenih, škripavih vratiju, ukletih knjižnica, alkemičarki, vješticobrana, i duhova koji vam na očigled šetaju jednim od najljepših gradskih trgova!

Ljubim ruke i moj naklon – ljetno izdanje

DATUM i VRIJEME: NEDJELJA, 01.08., u 20:00h
MJESTO ČVENKA: kod kipa kralja Tomislava (preko puta Glavnog kolodvora)
RIJEČ, DVIJE o TURI: Godina je 1929., upravo ste se iskrcali na Glavnome kolodvoru, vaš omnibus čeka da vas otpelja u hotel posebno sagrađen za goste luksuznog vlaka..požurite, smjestite se u svoju sobu, jer valja nam poći u kupnju badekostima, da vidite kakvu vragolastu plažu i pravcati babinjak naš stari Zagreb ima! Dobrodošli u tematsku, ljetnu španciranciju koja pričama o našem Donjem gradu, oživljava duh vremena između samog kraja 19.st. i početka 20.st., te vas vodi na upoznavanje s nevaljalim talijanskim grofovima koji vole golf i lijepe žene, vlasnicima prvih “kostolomaca”, slikarima, arhitektima, vozačima “konjki”, športistima, ali!, i prvim pravim turistima s početka 20.st. u Agramu.Klanjamo se!

Kako rezervirati mjesto?

Rezervacija je obavezna, a broj mjesta na turi je organičen. Rezervacije je potrebno potvrditi porukom ili pozivom na: 0916363661 ili emailom na: purgerica@yahoo.com. Prilikom prijave, potrebno je napisati cijenjeno ime i prezime, te broj osoba koje vodite sa sobom. Tura je isključivo na OTVORENOM prostoru, jer virusi nisu nikako dobrodošli. Španciranti s 4 šape su apsolutno dobrodošli.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori