Purgerica poklanja: Začarane priče prava su jesenska pripovjedačka poslastica

Purgerica poklanja: Začarane priče prava su jesenska pripovjedačka poslastica

Stanite na trenutak. Stanite, i zamislite priče vedre kao žuto jesenje lišće, tople kao prvi vrući kesteni što ćete ih taman jesti ovih dana, mistične kao magla, ona prva, listopadska, koja se omotala oko obronaka Medvednice, i mračno-čarobne kao prve duže, jesenske noći, kada je zrak tako iskričavo hladan, da vam zapravo zagrije misli. I maštu. Stanite. I sve to zamislite. Jer nikada, ali nikada niste prestari za priče. One najljepše – priče naših predaka, priče iz naše starine. Stanite i dozvolite da vam ove subote, netko neobičan, pričama ukrade Vrijeme.

Purgerica, turistički vodič u Zagrebu, poklanja vam besplatnu storytelling turu ove subote, a evo i kako možete rezervirati svoja mjesta:

TEMA: “Začarane priče” (jesensko izdanje)

SUBOTA, 10.10., u 18:00h
MJESTO SASTANKA: kod Kule Lotrščak
Riječ, dvije o turi: upoznajte drugo lice našeg Griča i neobičnih lugova i parkova koji ga okružuju, otputujte u staro vrijeme u kojem živi pokoji Mrak, Mura, Bes, Nevidinčić i Vilovnak, otkrijte koja to prekrasna staroslavenska božica čuva naš kraljevski grad, zaboravite na vrijeme uz priče o starim potocima, mlinovima i skidanju uroka, i poklonite si povratak u doba kada su vam vaši najdraži stariji članovi obitelji, pripovijedali o nekim davnim, drugačijim vremenima.

Rezervirajte svoje mjesto

Rezervacije su obavezne, putem poruke ili poziva na 0916363661 ili e-mailom na purgerica@yahoo.com
Obavezno upišite svoje ime i prezime, i broj osoba koje vodite sa sobom. Na turi mogu sudjelovati sva draga ljudska stvorenja od 6 do 76, kao i draga stvorenja sa 4 šape.
Napomena: ukoliko rezervaciju šaljete porukom (SMS, WhatsApp, Viber) ili emailom, Purgerica ljubazno moli da provjerite je li vam stigla potvrda rezervacije. 

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori