Purgerica ponovno časti: Rezervirajte svoje besplatno nedjeljno španciranje

Purgerica ponovno časti: Rezervirajte svoje besplatno nedjeljno španciranje

Oblaci su se razbistrili, Zagreb nas zove, da španciranjem njegovim najdražim mjestima, otkrijemo zajedno priče nove…Jedna priča kod Manduševca kreće, a kod druge se nešto tajnovito, u večernjim satima, na Griču pokreće…

 Odaberite svoju temu i rezervirajte mjesta na 2 besplatne tematske ture!

Vraćam se, Zagrebe, tebi – ljetni specijal

Vrijeme i mjesto: 11h, kod Manduševca

Informacije o turi: Znate li što je to čvenk? I gdje je nekada jedan parni stroj bučao skoro kao tenk? A gdje je omnibus da vas na savsko kupalište doveze? Nemojte zaboraviti badeanzug, jer u babinjaku budete zaglavili bezveze! Kroz najpoznatije lokacije našeg srca grada, dođite poslušati neke od najljepših zagrebačkih štikleca, koji su sada odjenuli svoje specijalno zbigecano ljetno ruho.

Grič priča priču

Vrijeme i mjesto: 20h, kod kipa sv. Jurja, pored Kamenitih vrata

Informacije o turi: Ovo je ljetno izdanje večernje, storytelling ture po Gornjem gradu u kojoj lik Pripovjedačice govori iz lica Bele IV. i Dore Krupićeve, miješa se u posao ljekarnika pri Črnome orlu, uzima na trenutak moći Magde Paprenjarke i Crne kraljice, šali se s gradskim proglasima, pretvara se u ozbiljnu istraživačicu nasred groblja na Griču, vodi goste tražiti neobične umjetnine i Stolarevo zlato, dolazi na ispovijed i poduku kod starih redovnica klarisa, i u Popovom tornju traži nadu za nove generacije zvjezdoznanaca. A sve to uz čaroliju gričkog mraka! 

Prijava za ture je obavezna

Porukom ili pozivom na 0916363661 ili mailom na purgerica@yahoo.com ; ljubazno molimo napišite svoje ime i prezime, turu na koju želite doći i koliko španciranata vodite sa sobom. Dobrodošli su svi gosti, od 5 do 85, kao i oni sa 4 šape! 

Ponesite osmijeh, a Purgerica donosi priče, servus!

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori