Rade Šerbedžija priprema se za svoj virtualni koncert

Rade Šerbedžija priprema se za svoj virtualni koncert

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor band u pripremama su za svoj prvi hrvatski virtualni koncert. Zakazan je za 9. travnja, a Rade Šerbedžija složio je listu hitova koje će tom prilikom izvesti. Među dobro znanim hitovima publika će imati prilike prvi put čuti i pjesme s Šerbedžijinog aktualnog studijskog albuma Ne okreći, se sine. Godina u kojoj smo priželjkivali povratak koncerata uživo i dalje je neumoljiva tako da mnogim glazbenicima ne preostaje ništa drugo već svirati za publiku online. 

Prvi virtualni koncert imao sam prošle godine i bio je naručen od jedne crnogorske televizije. Napravio sam ga u blizu svoje kuće u Barbarigi, a moja publika uživo bila je moja obitelj, žena, djeca i unuci. Novi virtualni koncert koji spremam bit će ipak drugačiji. Osmislili smo scenografiju koju ćemo smjestiti u Croatia Records Studio i pokušat ćemo atmosferom i pjesmom ući u domove publike. Iako mi je jako bitan taj kontakt s publikom jer se njoj obraćam, pjevam i pričam, zbog svih epidemioloških mjera publika će ovog puta biti kamermani i moji gosti.

Rade Šerbedžija

Gabi Novak, Matija Dedić, Maja Posavec i Goran Bogdan kao posebni gosti

Gosti Šerbedžijinog virtualnog koncerta bit će naša diva Gabi Novak i najbolji jazz pijanista Matija Dedić s kojima je ostvario suradnju i na albumu u pjesmi Otkako te ne volim, glumica i pjevačica Maja Posavec i poznati glumac, Goran Bogdan koji glumi u Šerbedžijinom aktualnom singlu Govorila je tako tiho, tiho, tiho…. Uz sjajne glazbenike koji čine Zapadni kolodvor band: Mario Igrec, Antun Stašić, Ranko Purić Cambi, Marjan Krajna i Dario Hleb, Rade Šerbedžija nesumnjivo će pokazati svoje scensko iskustvo i odabranim pjesmama oduševiti publiku cijelog svijeta. 

A pjesme će biti i nove i stare. 

Uvijek se sjetim što mi je moj dragi Kemo rekao kad sam bio gost na njegovom koncertu. Otpjevao sam svoju novu pjesmu na gitari, on me pogledao u čudu, odmaknuo se od mikrofona da publika ne čuje te mi rekao kako je nova pjesma dobra samo onda kad postane stara. Veselim se, eto tome, što će i moje nove pjesme uskoro postati stare.

Rade Šerbedžija

Ulaznice za virtualni koncert Ne okreći se sine, Rade Šerbedžija & Zapadni kolodvor band mogu se kupiti preko sustava entrio.hr po cijeni od 80 kuna do 7. travnja te 100 kuna od 7. do 9. travnja. 

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori