Radio Lisinski donosi pregršt glazbe svih žanrova

Radio Lisinski donosi pregršt glazbe svih žanrova

Lisinski na otvorenome sada je dostupan i u zatvorenome! Nakon što su ovoga proljeća otvorili Lisinski okruživši ga glazbom od 0 do 24 sata, glazbena uzbuđenja počeli su dijeliti s vama ma gdje vi bili.

🆕🎧 Odsada slušajte Radio Lisinski! Velik izbor klasičnih, pop, rock, tradicijskih, jazz… djela u izvedbi glazbenika…

Objavljuje Koncertna dvorana Vatroslava LisinskogPonedjeljak, 20. srpnja 2020.

Lisinski na otvorenome širi se i virtualno

U gornjem desnom uglu na mrežnoj stranici, cjelodnevno dostupan, Radio Lisinski donosi pregršt glazbe svih žanrova. Prisjetimo se i odajmo počast izvedbama velikih glazbenih umjetnika. Oni su bili, jesu i ostat će s nama uvijek na istoj frekvenciji. 

Sa željom da se još više povežemo, pokrenuli smo Radio Lisinski, internetski radio na kojem smo sabrali klasičnu, popularnu, rock, jazz, tradicijsku… glazbu legendarnih svjetskih i domaćih glazbenih zvijezda i ansambala koji su u prethodnih gotovo pola stoljeća nastupali u Lisinskom. Za izvedbe komornih sastava i  glasovirske recitale, za vas smo rezervirali večernje termine od 21 sat do 8 ujutro.  

U dnevnom programu uživajte u najljepšim opernim arijama i simfonijskim djelima u izvedbi najcjenjenijih svjetskih i domaćih orkestara pod ravnanjem dirigentskih velikana, uz virtuozne soliste. Poslušajte kultne pjesme najpoznatijih izvođača koji su oblikovali različite pop i rock naraštaje. 

Osim na službenoj stranici Lisinskog, Radio Lisinski uskoro će biti dostupan i na mobilnoj aplikaciji. 

Slušajte Radio Lisinski, tu vrijedi biti poslušan!

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori