fbpx

Radioigra Malac Komalac u online srijedi Žar ptice

Radioigra Malac Komalac u online srijedi Žar ptice

Svi koji misle da su lavovi kraljevi Afrike, varaju se. Pravi kraljevi Afrike su komarci! Nema onoga koga oni ne mogu “bocnuti”.

Glavni među njima je djed Veliki Krvopijac, koji željno iščekuje svoga unuka, prijestolonasljednika Još većeg Krvopijca

Međutim, unuk je stigao, ali Djedova  očekivanja nisu ispunjena,  Nešto je čudno bilo s Malcem, slovo R nikako nije mogao izgovoriti, a što je još neobičnije ni “klv”, tj. krv nije mogao piti.

Predstava koja prvenstveno govori o rušenju predsrasuda i tome kako biti drugačiji, a ostati svoj, prema dramtizaciji Ane Đokić i režiji Lawrencea Kiirua, premijerno je trebala biti izvedena u ožujku. Tada kao i u rujnu omela ju je korona. Prvi put je odgodena zbog karantene, a drugi zbog epidemioloških mjera. Kazalište je, naime, odlučilo dati prednost malim predstava.

Ali komarci uporni kakvi jesu nisu se dali. Tako je autorski tim u iščekivanju novog termina za premijeru napravio radioigru uz puno songova koje je skladao je Jurij Novoselić Kuzma.

Online srijeda kazališta Žar ptica

Prvi dio Radioigre ide sutra u 19 sati u Online srijedi Žar ptice, projektu kojim ovo kazalište dolazi u domove svojoj publici dok me dođe bolje vrijeme za kazalište. Radioigra Malac Komalac emitira se u tri dijela, sutra i sljedeće dvije srijede u 19 h. 

Besplatan link čeka vas na webu i Facebook stranici Žar ptice.

Igraju: Matej Đurđević, Romina Tonković, Vesna Ravenšćak Lozić, Matko Knešaurek, Ana-Marija Vrdoljak, Gorana Marin, Ante Krstulović, Petar Atanasoski i Bogdan Ilić.

FOTO: PR

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *