Remi u novoj emisiji KolibriS: ‘Ono što dan danas drži Elemental na okupu je prijateljstvo, međusobno uvažavanje i poštovanje’

Remi u novoj emisiji KolibriS: ‘Ono što dan danas drži Elemental na okupu je prijateljstvo, međusobno uvažavanje i poštovanje’

Drugu sezonu emisije KolibriS otvorili smo epizodom u kojoj smo ugostili akademsku umjetnicu Sandru Radić Parać, a koju smo iznimno snimili u predivnom prostoru Galerije sv. Krševana u Šibeniku. Nakon likovnosti, vraćamo se u naš studio i posvećujemo se području glazbe.

Ovotjedna gošća je Mirela Priselac poznata pod imenom Remi

Remi je glazbenica, tekstopiskinja i skladateljica u bendu Elemental, no, ona je i profesorica engleskog i španjolskog jezika i književnosti, ujedno i prevoditeljica i pjesnikinja. Također je i predana aktivistica u udrugama za prava glazbenika i borkinja za prava žena, manjina i svih koji se osjećaju drukčijima.

U novoj emisiji saznajte kako je Remi provela ljeto, kakvi su bili njezini počeci u svijetu glazbe, koja je tajna uspjeha Elementala, kako se pandemija odrazila na djelovanje samostalnih umjetnika, ali i kako je došlo do izdavanja Mireline prve zbirke poezije “Masarykova” i objave novog albuma benda Elemental pod nazivom “Ilica” u pandemijskoj 2020. godini. Uz sve navedeno, Remi je i ambasadorica Nacionalne kampanje za osnaživanje žena “Sofija”, a dotakli smo se i pitanja osobnih vrijednosti i prioriteta u životu.

Žarn je zaista vrlo podatan, otvoren, ima prostora za raznolika izražavanja svakojakih mišljenja i daje ti posve otvorene ruke.

Remi

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori