fbpx

Rockmark donosi hrvatsko izdanje prve biografije Chrisa Cornella

Rockmark donosi hrvatsko izdanje prve biografije Chrisa Cornella

Rockmark predstavlja hrvatski prijevod prve sveobuhvatne biografije Chrisa Cornella, Total F*cking Godhead, koja je kod nas objavljena istodobno kada i u svijetu.

Corbin Reiff, glazbeni novinar iz Seattlea, na 340 stranica kronološki prati život jednog od najboljih i najprepoznatljivijih pjevača svih vremena: od odrastanja i prvih bendova, sve do formiranja Soundgardena s kojim je ’90-ih dominirao glazbenom scenom i popularnom kulturom, skupa s Pearl Jamom, Alice in Chains i Nirvanom. Nije zaboravljena ni Cornellova dinamična solo karijera, vrijeme provedeno u Audioslaveu i Temple of the Dog, kao ni problematične godine borbe s ovisnošću.

Obogaćena izjavama onih koji su bili bliski s Chrisom Cornellom, Total F*cking Godhead – fraza kojom se u grunge svijetu opisuje iskustvo za koje drugi superlativi ne bi bili dostatni – temeljito je istražena biografija s kojom ćete se podsjetiti na grunge eksploziju, ali i na talent i osobnost legendarnog rockera koji je svoj život tragično okončao 2017. u 53. godini. Cijena knjige iznosi 139 kuna.

Glazbena knjižara Rockmark dosad je objavila autobiografiju pjevača Iron Maidena, Brucea Dickinsona; biografiju Tko je ubio Johna Lennona? Životi, ljubavi i smrti najveće rock zvijezde; biografiju frontmana grupe Queen; biografiju Davea Grohla, knjigu Prijatelji – Ona o seriji Friends; knjigu Woodstock – kako napraviti najveći festival na svijetu; autobiografiju frontmana Motörheada, Lemmy Kilmistera; slikovnicu Abeceda grupe Metallica, te prvo vlastito izdanje Enciklopediju hrvatskog milenijskog rocka.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *