Rock&OFF Tour 2021. kreće sutra: Donosimo novosti i izmjene!

Rock&OFF Tour 2021. kreće sutra: Donosimo novosti i izmjene!

Rock&OFF Tour 2021 kreće ovaj petak, 25. lipnja koncerto u Đakovu! Unatoč prvotnom planu da nastupe sva tri dosadašnja dobitnika u kategorijiVeliki prasak godine, zbog privatnih razloga nažalost Rock&OFF Tour ostaje bez Rezervi.

Ispričavamo se i publici i organizatorima što zbog privatnih problema nažalost nismo u stanju nastupiti. Zahvaljujemo se svima na razumijevanju i nadamo se da se vidimo što prije kad ćemo sve to nadoknaditi. Ne sumnjamo da će organizatori naći najbolje zamjene.

 Tomo Miladinović

Zbog ovih nepredviđenih okolnosti Rock&OFF Tour u svoje redove, uz već najavljene J.R. Augusta i Je Veux, dodaje Ogenj, The Siids, BluVinil i Akleu Neon

Svi dosadašnji nominirani u kategoriji Veliki prasak godine, a koji su bili u mogućnosti uskočiti na našu veliku ljetnu turneju, čekaju nas idućih nekoliko dana u šest hrvatskih gradova! Organizatori su kontaktirali i bend Kensington Lima kao i Niku Turković, koji su također bili nominirani u kategoriji Veliki prasak godine, ali nažalost nisu bili u mogućnost priključiti se turneji.

Turneja kreće već ovaj petak, 25. lipnja u Đakovu, a nastavlja se odmah dan poslije, 26. lipnja u Kutini. Zatim selimo u Jelsu 2. srpnja, u Knin 3. srpnja, turneja stiže 5. srpnja u Samobor, a završava u Umagu 9. srpnja. Ovih šest gradova odabrano je upravo jer je riječ o gradovima u kojima publika nema često priliku uživo poslušati mlade i kvalitetne bendove kao što je to slučaj u većim gradovima u Hrvatskoj.

Svi koncerti će početi između 20 i 21 sat te biti održani po aktualnim epidemiološkim smjernicama. Cijena ulaznice za svaki koncert iznosit će maksimalno 30 kuna, pri čemu prihod ide klubovima koji ugošćuju Rock&OFF izvođače.

Jako nam je žao što Rezerve neće biti s nama na ovoj turneji, ali nadamo se da ćemo nadoknaditi to na idućoj. I zahvaljujemo svim bendovima koji su se u kratkom roku odazvali na naš poziv i obogatili Rock&OFF Tour. Ideja ove turneje je omogućiti mladim glazbenim nadama da napokon zasviraju te se ujedno predstave publici diljem Hrvatske, da se klubovima i gradovima koji ustrajno podupiru rock&off glazbu omogući novi glazbeni program te da se publici u navedenim gradovima omogući pristup hrvatskoj kvalitetnoj rock&off glazbi uživo.

Voditelj projekta Davor Drezga

Treće izdanje nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&OFF održano je 4. veljače ove godine u zagrebačkoj Tvornici kulture

Nagrada Rock&OFF ove je godine dodijeljena u krugu nominiranih glazbenika, nažalost bez publike. Na pozornici zagrebačke Tvornice zasvirali su Alejuandro Buendija, Boris Štok, Je Veux, Mark Mrakovčić, Nika Turković, One Possible Option i Zvjezdan Ružić. Irena Žilić i BluVinil također su se predstavili svirkom, s drugih zagrebačkih lokacija i predivnim snimkama drona dočarali svoju glazbu. U vremenu kada su koncerti uživo bili pojam koji je svima zbog pandemije koronavirusa neostvarena želja, organizatori nagrade Rock&OFF su svirke uživo doveli u domove brojne publike. A sada donose Rock&OFF glazbu u njihove gradove.

Za pokroviteljstvo ove turneje zaslužni su Ministarstvo kulture i medija RH, glavni sponzor Rock&OFF-a Iskon, pokretač nagrade Hrvatsko društvo skladatelja te organizator Unison – Hrvatski glazbeni savez.

Iskonova glazbena karavana ponovno je u điru! Veselimo se susretima s koncertnim posjetiteljima, koje ćemo u odabranim gradovima po prvi put upoznati sa svojim aktivacijama. Rock&OFF pobrinuo se za sjajnu glazbenu selekciju, dok im mi donosimo još pregršt zabave, smijeha i poklona.

Iskonova voditeljica odnosa s javnošću i sponzorstava Iva Vukšić

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori