Romana Lalić Pejković novom pjesmom ‘Mjesto za tebe’ na životnoj prekretnici!

Romana Lalić Pejković novom pjesmom ‘Mjesto za tebe’ na životnoj prekretnici!

Mjesto za tebe‘ nova je pjesma Romane Lalić Pejković koju je predstavila na ovogodišnjem Chansonfestu 2021., održanom u zagrebačkom kazalištu Komedija.

Ponekad se nađemo na prekretnici života, krećemo iznova, a ni sami ne znamo što to novo putovanje nosi. Kamo krenuti, u koju luku pristati, pa tako izgubljeni tragamo za nekim svojim putem, nekim svojim mjestom. Za životne odluke potrebno je malo hrabrosti koju svatko može pronaći ukoliko samo pogleda u sebe.

Romana

Još u ranom djetinjstvu pokazivala je interes za glazbom, gdje je pohodila brojne dječje festivale i natjecanja na kojima je već tada osvajala nagrade. Nešto kasnije nastupala je kao solist s Big Bendom iz Makarske, a već godinama je stalna članica ženske klape Fjoret, prepoznatljive publici nizom uspješnica kao što je ‘Biokovo, oče o kamena’, ‘Da imamo nas’, ‘Nismo se znali razumit’, ‘Iskra sriće’. 

Glazbu i tekst za pjesmu ‘Mjesto za tebe’, napisala je sama Romana, dok je za aranžman i produkciju zaslužan Ivan Božičević koji je također aranžirao pjesmu ‘Vrime’, s kojom je proglašena kao najbolja debitantica na Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku 2017. godine.

Vjerujemo kako će i ova balada Romane Lalić Pejković, pronaći svoj put do srca slušatelja i ohrabriti one koji još uvijek možda traže hrabrost negdje izvan sebe, jer kako i sama Romana kaže, ‘Sigurna sam da život čuva mjesto za sve nas, baš kao što i pjesma kaže ‘Mjesto za tebe”.

Autor glazbe i teksta: Romana Lalić Pejković
Aranžman: Ivan Božičević
Glazbeni producent: Ivan Božičević

FOTO: Petra Čolak

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori