Sajamski popusti u Znanju i fantastični noviteti naklade Znanje i Vorto Palabra

Sajamski popusti u Znanju i fantastični noviteti naklade Znanje i Vorto Palabra

Znanje se pobrinulo studeni 2020. učiniti šarenim i veselim svojim vjernim čitateljima. Tako u tjednu od 9. do 15. studenoga u knjižarama Znanje i na webshopu znanje.hr nudi sajamske popuste na gotovo sve naslove naklade Znanje i Vorto Palabra (od -15% na najnovije, pa sve do -70% na starije naslove), te na brojne naslove drugih hrvatskih nakladnika i strane knjige. U okviru webshopa, sve narudžbe iznad 150 kn ostvaruju besplatnu dostavu.

Čitatelje će razveseliti i nekoliko novih svjetskih bestselera naklade Znanje. Od već poznatih autora tu su novi romani Karin Slaughter (Slagalica)W. Bruce Camerona (Putovanje jednoga psa) i Candace Bushnell (Ima li još seksa u gradu?), a među novim imenima Znanje predstavlja prijevode autora poput Carla Lucarellija (Glasovi u tami)Lare Prescott (Čuvarice tajni) i Taffy Brodesser-Akner (Fleishman je u nevolji). Među naslovima za djecu ističu se nova izdanja Vještica i Fantastičnog gospodina Lisca Roalda Dahla, te Grad od blata –finale trilogije o afganistanskim djevojčicama spisateljice Deborah Ellis

Knjigoljupce će bez sumnje razveseliti i odlična ponuda noviteta naklade Vorto Palabra, koji će se isto u tjednu od 9. do 15. studenoga naći na sajamskim popustima, a među kojima se ističu Kao voda za čokoladu Laure EsquivelAnna Niccola Ammanitija, te Parovi u zatočeništvu Esther Perel.

Spomenuti naslovi dostupni su u knjižarama Znanje i na webshopu znanje.hr uz besplatnu dostavu za narudžbe iznad 150 kn, a u razdoblju od 9. do 15.11. naći se na fantastičnim sajamskim popustima.

FOTO: Pixabay

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori