Sandro Bastiančić i Luce u zagrebačkom Spunku: Čeka vas sjajna glazbena večer i besplatan ulaz

Sandro Bastiančić i Luce u zagrebačkom Spunku: Čeka vas sjajna glazbena večer i besplatan ulaz

Sandro Bastiančić i Luce će u srijedu, 9.11. s početkom u 20h u zagrebačkom klubu Spunk održati koncertnu promociju svojih glazbenih noviteta.

Riječki glazbenik Sandro Bastiančić napokon će zasvirati uživo pred zagrebačkom publikom te predstaviti pjesme s prvog samostalnog albuma ‘Šlager sezone’. Tako ćete imati priliku čuti neke od dosad već objavljenih pjesama među kojima su i ‘Dan kao san 22’, ‘Ne daš mi blizu’ i ‘Šlager sezone’.

Uz Sandra nastupit će priznata i hvaljena kantautorica Luce koja će uz bogati opus svojih dosadašnjih objavljenih pjesama kao što su ‘Možda mi’, ‘Na oblaku’, ‘Nakon dana tog’, prvi put uživo izvesti svoju novu pjesmu ‘Bolje je’ kojom najavljuje svoj novi album. Također ćemo imati priliku premijerno vidjeti i spot za pjesmu koji je nastao u režiji Dinka Čvorića Doringa: ”Spot je radio Dinko Čvorić Doringo, u kojem je uspio dobiti razigranost i vrckavost koja odgovara pjesmi, a čestim izmjenama kadrova je dobio i na dinamici videa. U srijedu ga se može pogledati uživo u Spunku na promociji singla, a održat ću i kraći koncert uz pratnju Filipa Pavića na gitari, pa ovom prilikom pozivam sve da nam se pridruže od 20 sati, ulaz je besplatan. Vidimo se!” – rekla je Luce povodom nadolazeće koncertne promocije.

Ako se želite opustiti uz vrhunsku svirku i izvedbu ne propustite sjajnu glazbenu večer, 9.11. u zagrebačkom klubu Spunk.

Ulaz je slobodan. Vidimo se!

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori