Sanja Pilić objavila novi nastavak popularnog dječjeg serijala o Maši

Sanja Pilić objavila novi nastavak popularnog dječjeg serijala o Maši

Jedna od najčitanijih autorica u Hrvatskoj, Sanja Pilić, objavila je novi nastavak priče o Maši, jednog od najprodavanijih dječjih serijala u Hrvatskoj, pod naslovom ‘Maša i zima‘ uz ilustracije Nike Baruna i u izdanju Mozaik knjige.

Sanja Pilić u svojim se pričama uvijek trudi otvoriti temu koja je djeci zanimljiva i pristupačna. Do sad je objavila 35 knjiga za djecu i odrasle i 30 slikovnica. Djela ove autorice kritičari okrunjuju brojnim nagradama, a publika joj ostaje vjerna desetljećima zbog čega je već nekoliko godina najposuđivanija domaća autorica.

Posebno joj zadovoljstvo donosi pisanje o djeci i za djecu, a to dokazuje serijal priča o Maši koje svake godine marljivo piše. Maša je razlog zašto djeca čitaju i razlog zašto zavole čitanje, a priče o Maši pisane su za sve početnike u čitanju, ističu iz Mozaik knjige.

U novom nastavku njezina popularnog serijala, Maša se upušta u pravu zimsku avanturu

Maša voli zimu, ali ne previše. Zašto? Jer onda mora nositi šal i rukavice. Ipak, ova zima joj je bila super. Maša se sanjkala, sklizala, pravila snjegoviće i uživala u zimskim radostima.

Ove iznimno zanimljive, kratke priče idealne su za klince koji uče čitati i djecu u nižim razredima osnovne škole. Pisane su većim slovima i upotpunjene lijepim, životnim i velikim ilustracijama Nike Baruna. Djeca će se u Mašinim zgodama zasigurno prepoznati i uživat će u njezinim neobičnim zgodama koje su zapravo priče iz njihove vlastite svakodnevice, poručuju iz Mozaik knjige.

Izvor:

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori