Saša Matić završio svoj dvodnevni glazbeni spektakl u Zagrebu: ‘Energija je bila gotovo opipljiva’

Rasprodati najveću hrvatsku dvoranu dvije večeri zaredom – to samo rijetki mogu, a Saša Matić – može. Zagrebačka Arena i sinoć je ‘gorjela’ od siline emocija uz jedinstveni vokal ove velike regionalne zvijezde, na drugoj večeri ‘Extra koncerta godine – Dva života’.

Opet gužve na zagrebačkom Laništu, opet euforija. Uzbuđeni obožavatelji i jučer su formirali dugačke redove pred dvoranom. Drugi koncert zaredom Saše Matića u Areni Zagreb organiziran je jer se za prvi nije tražila ulaznica više, kako se obično kaže, već tisuće i tisuće njih. Svi su oni željeli biti dio najavljenog spektakla koji je Saša Matić poklonio svojim obožavateljima u sklopu proslave dva desetljeća karijere.

Njegov izlazak na veliku pozornicu zagrebačke Arene popraćen je ovacijama, a Saša Matić uzvratio im je nizajući svoje velike hitove, poput legendarnog ‘Kralja izgubljenih stvari’ do novijeg ‘Ti i ja’, s njegovog zadnjeg albuma ‘Dva života’.

I sinoć je oduševio publiku s gostima iznenađenja

Pozornicu je podijelio s Milicom Todorović i Lexington Bandom.

‘Nakon svega mogu se samo još jednom zahvaliti svojoj predivnoj publici – činite me najsretnijim čovjekom na svijetu. Energija koja je obje večeri nastala u dvorani bila je jednostavno nevjerojatna, gotovo opipljiva. Podijelili smo neke nezaboravne trenutke, jer sreća se uvijek više osjeti, a tuga lakše preboli kada se podijeli. Iz Zagreba nosim uspomene za cijeli život’, rezimirao je Saša Matić nakon dvodnevnog glazbenog spektakla, iza kojega je stajao Extra FM.

FOTO: Dino Ninković

‘Kakve dvije večeri… Arena Zagreb uvijek je veliki zalogaj, ali zato je i zadovoljstvo veće. Čestitam Saši Matiću na koncertima o kojima će se još dugo pričati, kao što se još uvijek spominju i oni od prije četiri godine. Posebno mi je drago što smo s našim slušateljima podijelili još jedno posebno glazbeno iskustvo’, poručio je Antonio-Luka Radanović, direktor Extra FM-a, a zadovoljstvo nisu skrivali ni brojni posjetitelji.

‘Bio sam već prije na Matićevom koncertu i znao sam da to vrijedi ponoviti. Odlično sam se proveo’, rekao nam je mladi Zagrepčanin nakon koncerta, a u mnoštvu smo zatekli i Matićeve obožavatelje iz daleke Kanade:

‘Stigli smo u Hrvatsku u posjet rodbini i odmah smo nabavili ulaznice za koncert. Rijetko koji glazbenik zna napraviti takvu atmosferu, bilo je trenutaka za naježiti se’.

Pod dubokim dojmom i Matić i publika napustili su zagrebačku Arenu, do nekog novog susreta.

FOTO: Božidar Banov

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori