Sassja i RootsInSession udružili snage u ljetnom hitu ‘Ljubi seka’

Sassja i RootsInSession udružili snage u ljetnom hitu ‘Ljubi seka’

Nakon što su ugostili Tadimana i Budu (Elvis Jackson) na Lockdown Ska Riddimu, RootsInSession nastavlja s iznenađenjima! U novom singlu Ljubi seka predstavljaju suradnju s tuzlanskom MC prvakinjom Sassjom koja svoje liričke i vokalne sposobnosti ispaljuje kao rafale. Njena pozitivna poruka koja poziva na strpljenje da bi se konačno mogli grlit i ljubit bez distance ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

Sassjin autorski materijali niže uspjehe već godinama, a diljem regije prepoznata je s lansiranjem albuma Taktički Praktično (2015.) i No problemo (2017.). Kroz godine mnogobrojne suradnje dovode Sassju na sam vrh svih top listi u regiji, a nova sinergija stvorena na relaciji Tuzla-Zagreb-Ljubljana u pjesmi Ljubi seka miriše na uspjeh. U nadi da ćemo sezonu zaključavanja ostaviti za sobom, pozivamo vas da poslušate Ljubi seka na Lockdown Ska Riddimu, kojeg su Pier i Fu producirali u suradnji s Markom Gaćinom, frontmenom hrvatskog benda Brain Holidays koji je također zadužen za cjelokupni mix i mastering Lockdown Ska riddima.

Treći singl Ljubi seka s nadolazećeg albuma Lockdown Ska Riddim objavljen je 11. svibnja za RootsInSession Music.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori