‘Sebi dovoljan’, Gibonnijeva pjesma u sjajnoj obradi Matije Dedića i Martine Majerle

‘Sebi dovoljan’, Gibonnijeva pjesma u sjajnoj obradi Matije Dedića i Martine Majerle

Impozantan interijer Hrvatskog glazbenog zavoda bio je savršen odabir za snimanje novog spota i singla Sebi dovoljan u izvedbi Matije Dedića i Martine Majerle. Radi se o obradi Gibonnijeve pjesme Sebi dovoljan s njegovog albuma Unca fibre,najava je to novog studijskog albuma Matije Dedića Ladies čiji naziv ukazuje da je Matija na njemu ugostio samo dame.

Lea Dekleva, Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac, Lana Janjanin, Vesna Pisarović, Tamara Obrovac, Sara Renar, Martina Majerle, Tena Vodopija, Mirela Priscelac Remi i Marijana Zlopaša samo su neke od izuzetnih vokalistica koje je Matija odabrao prema svom senzibilitetu, prijateljstvu i prijašnjim suradnjama. Naravno, ovaj popis moćnih vokala ne bi bio potpun bez Matijine prve i najvažnije žene u životu, dive Gabi Novak kojoj je posebna gošća u pjesmi Daria Hodnik Marinković.

 Zaista sam zahvalan Gibi što nam je ustupio ovu odličnu pjesmu. Njegov opus iznimno cijenim, a ovu pjesmu je on sam predložio. Zanimljivo je kako ona zvuči iz ženskog ugla u Martininoj interpretaciji.

Matija Dedić

Oduševljenje novom suradnjom nije krila ni Martina Majerle koja je čvrsto zakoračila u solo karijeru

Matija i ja smo odavno pričali o nekoj suradnji i drago mi je da se ona napokon i ostvarila. Gibonni je veliki glazbenik i sjajan kantautor i zaista je izazov otpjevati njegovu pjesmu iz ženskog ugla, ali vjerujem da će publika biti zadovoljna Matijinom i mojoj izvedbom. Posebno sam zahvalna Matiji što nije zaboravio naše dogovore i što je baš odabrao mene i ovu pjesmu za najavu svog novog albuma.

Martina Majerle

Novi aranžman za pjesmu Sebi dovoljan autora Zlatana Stipišića Gibonnija potpisuju Matija Dedić i Ivan Popeskić.

FOTO: Siniša Vidović

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori