Šercar’s Family predstavlja božićnu pjesmu za cijelu obitelj!

Šercar’s Family predstavlja božićnu pjesmu za cijelu obitelj!

Borna Šercar, Porinom i drugim strukovnim nagradama višestruko nagrađivani muzičar, skladatelj, bubnjar i slikar, predstavlja svoj novi božićni singl nastao spontano u sklopu projekta Super5Q. Borna koji svojom karizmom i djelovanjem kroz razne projekte senzbilizira publiku za artizam, za ovu je priliku okupio obitelj te renomiranu ekipu svojih kolega muzičara i umjetnika.

Pjesmu “Igračka i kuglica” pjevaju njegova mlađa kćer Marta Mara, kćer kolege i prijatelja Zvonimira Bajevića, trubača koji je uveličao ovaj singl fenomenalnim solom na trubi. Aranžman koji je Borna napravio u stilu američkih božićnih pjesama odiše svježinom, tradicijom, ali i didaktičkim elementima važnim za mlađu publiku. Za stariju je podsjetnik na neka opuštenija vremena. 

Glazbu, tekst i aranžman za pjesmu napisao je upravo Šercar, za miks i mastering zaslužan je Goran Kovačić., dok je videospot “Igračka i kuglica” u izdanju Croatia Recordsa režirao Dinko Čvorić-Doringo

FOTO: PROMO

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori