Sergije Michieli novi je gost prve emisije KolibriS u novom studiju

Sergije Michieli novi je gost prve emisije KolibriS u novom studiju

S novom godinom emisija KolibriS ostvarila je suradnju s produkcijskom firmom Broadcast.hr u čijem studiju je snimljena i prva emisija KolibriS u 2021. godini!

Prva emisija KolibriS u novoj godini ugostila je akademskog snimatelja Sergija Michielija

Sergije Michieli je po završetku srednje fotografske škole upisao Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu gdje je diplomirao 2001. godine u klasi profesora Silvestra Kolbasa i stekao titulu akademskog snimatelja. Sergije se kontinuirano bavi umjetničkom fotografijom, a u zadnje vrijeme posvetio se i filmskom zapisu. U 2019. godini Sergije Michieli je snimio svoj prvi dokumentarni film koji je već u prošloj godini dobio mnoga priznanja i nagrade.

Prvi dio emisije posvećen je fotografiji, a drugi dokumentarnom filmu

Sergije Michieli istaknuo je da ga je mediju fotografije privukla dokumentarnost i sve ono što fotografija donosi, a to je spontanost i trenutak.

Drugi dio emisije posvećen je dokumentarnom filmu Izidor Popijač Žiga Bednjanski za koji je Sergije dobio počasnu diplomu Najbolji redatelj u Slovačkoj na Košice International Monthly Film Festivalu, te glavne nagrade u kategoriji Najbolji dokumentaracNajbolji redatelj i Najbolji debitant u Pragu na Prague International Monthly Film Festivalu.

Na samom kraju emisije Sergije je najavio i svoj idući projekt – dokumentarni film u kojem glavnu ulogu ima njegov pas – kujica Lejdi. O čemu je točno riječ, saznajte u emisiji KolibriS!

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori