Šibenski BLOOM trag po trag do debi albuma koji stiže prije ljeta

Šibenski BLOOM trag po trag do debi albuma koji stiže prije ljeta

Šibenski sastav Bloom izbacio je svoj treći singl značajnog naziva Trag. S prva dva singla Ja pripadam i Samo smo se gledali uveli su nas u svoj sad već prepoznatljivi pop soul zvuk, a s pjesmom Trag otisnuli su zadnji trag do debitantskog studijskog albuma. Ujedno rade maleni zaokret na tragu brit popa, a u stilu Keanea. Novim singlom Bloom dokazuje još jednom da bend ne mora imati samo jednog pjevača jer ovaj put predstavljaju klavijaturista Tomu Cukrova kao glavnog vokala, zajedno s Natašom Cvitan koja je na dosadašnjim singlovima nosila vokalni dio benda.

Minimalističkim pristupom aranžmanu na pjesmi Trag Bloom je htio pozornost prebaciti na tekst koji je i ovaj put napisala Nataša, a što su postigli zvukom golog klavira u izvedbi Tome Cukrova uz ritmičnu podlogu Ante Juričeva Martinčeva na bas gitari i Ivana Burića na bubnjevima. 

Bloom ovim singlom najavljuje skorašnji izlazak debitantskog albuma za izdavačku kuću Croatia Records, a za pjesmu Trag kažu da možda i najbolje sažima ljubavnu tematiku cijelog albuma. Videospot i režiju za ovu pjesmu potpisuje Tomislav Dugandžić, a miks i master Ante Prgin Surka.

FOTO: Zrinka Magazin

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori