‘Sigurno u treću’, novi singl Lane.S poziva na avanturu

‘Sigurno u treću’, novi singl Lane.S poziva na avanturu

Lana.S predstavila je svoj novi singl i spot Sigurno u treću. Naziv je to još jedne pjesme s njenog prvijenca Avantura koji će se u prodaji naći krajem svibnjaLana Škrgatić, umjetničkog imena Lana.S, kantautorica i multinstrumentalistica novom pjesmom šalje poruku kako se ponekad treba suočiti sa svojim strahovima i ispuniti želje, ma kako se one činile nemogućim. Upravo to je pokazala u spotu redatelja Gorana Arbanasa u kojem se suočila sa svojim strahom od visina te je poletjela na paraglideru, penjala se na strmu liticu te zajahala konja imena Jolly.

Pjesma ‘Sigurno u treću’ govori o tome kako ljudi često ostaju u osrednjim, nezdravim odnosima ili životnim navikama nametnutima sa strane društva ili se boje promjena, te kako žude za iskustvima koje ne ostvare. U ovom spotu smo pokušali dočarati kako se može pronaći sreća ako ostanemo vjerni sebi te kako se nikada nije kasno suočiti sa strahovima i probati nešto novo.

Lana S.

Iako već iskusna glazbenica, Lana. S tek se nedavno odlučila na samostalnu karijeru, a prvi singl kojim se predstavila kao pjevačica je Naš svijet koji će izvesti u Vodicama na CMC festivalu. Obzirom da joj scenskog iskustva ne nedostaje posve je sigurno kako će vodičkom pozornicom zavladati jednako kao i brojnim instrumentima koje svira. 

FOTO: Screenshot

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori