Silente predstavlja novi spot za pjesmu ‘Podjela’, a sniman je na magičnom koncertu na Medvedgradu

Silente predstavlja novi spot za pjesmu ‘Podjela’, a sniman je na magičnom koncertu na Medvedgradu

Dubrovački bend Silente objavio je singl “Podjela” skinut s njihovog novog albuma “IV”.

Čak šesti singl skinut s hvaljenog četvrtog albuma pjesma je za koju tekst potpisuje Sanin Karamehmedović, uglazbio ju je Tibor Karamehmedović koji je zaslužan i za aranžman, a glazbeni producent je Nikša Bratoš koji je s bendom radio na najnovijem albumu i najvećim hitovima.

“Ovo je pjesma o tužnoj raspodjeli stvari i osjećaja nakon što je priča nepopravljivo pokvarena. Ipak ćemo tu nepravdu predstaviti kao sporazumnu podjelu, pošteno rješenje i za jednu i za drugu stranu. Ostavljamo dio sebe iza nas kako bi ono što je ostalo moglo krenuti ispočetka”, kažu Doris, Ivana, Sančo, Tibor i Ivuša.

Prateći videospot za singl “Podjela” sniman je na sjajnom rasprodanom koncertu promocije novog albuma na zagrebačkoj tvrđavi Medvedgrad. Krcat prostor jedinstvene lokacije označio je magičan susret s vjernom publikom koja ih prati od početka karijere, kao i s novim fanovima, a fantastična atmosfera uhvaćena je na videu. Redatelj spota je Marijan Marinović.

Nikada bogatije koncertno ljeto za Silente

Bend ujedno očekuje nikada bogatije koncertno ljeto uz promociju novog albuma. Silente tako već 15. srpnja nastupa u Rijeci, dan nakon u Tjentištu u BiH, 22. srpnja su u Betini, a dan nakon u Kutini. Srpanj završavaju nastupima u Šibeniku 28., Kukljici 29. i Klisu 30. dana u mjesecu. 6. kolovoza su u Trogiru, 7. u Metkoviću, a dan nakon u Bibinju. 13. kolovoza Silente nastupa na domaćem terenu u Dubrovniku, a 15. kolovoza bend stiže u Molve. U Osijek bend dolazi 19. kolovoza, 20. su u Matuljima, a dan nakon u Herceg Novom, dok mjesec završavaju u Novalji 26. i Zadru 27. kolovoza.

“Hvala svima koji slušaju pjesme, kupuju albume i dolaze na koncerte. Ludo ljeto je pred nama, vidimo se posvuda. Pozdrav od benda”, poručuje Silente.

Hvaljeni novi album Silentea donosi deset pjesama, sve tekstove napisao je Sanin Karamehmedović, glazbu i aranžmane potpisuje Tibor Karamehmedović, a glazbeni producent albuma je Nikša Bratoš. Mediji hvale album na kojem, kažu, ljubav dolazi u savršenim dozama, a za bend poručuju da im je dugovječnost zagarantirana. Novi singl “Podjela” još je jedan skinut s dugoočekivanog studijskog materijala, a kao i album “IV” već je dostupan na svim streaming servisima, dok je u prodaji i CD izdanje albuma.

FOTO: PROMO

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori