Singlom i spotom ‘Ljubav se ne trži’ Marija Vidović najavila novi album

Singlom i spotom ‘Ljubav se ne trži’ Marija Vidović najavila novi album

Obradom tradicionalne pjesme Ljubav se ne trži sopranistica Marija Vidović najavljuje svoj novi studijski album jednostavno nazvan Međimurje. Na novom albumu naći će se dvanaest pjesama posvećenih Marijinom rodnom kraju, među kojima su tradicionalne međimurske popevke i nekoliko autorskih pjesama.

U simfonijskim aranžmanima ruskog skladatelja Alexa Pashkova tradicionalne pjesme poput Ljubav se ne tržiMeđimurje, kak si lepo zelenoMarica je fajn snešica i ostale, zaživjele su u zadivljujućoj glazbenoj formi, a za vrhunsku izvedbu su osim Marije zaslužni i članovi Varaždinskog komornog orkestra kojim je dirigirao Matija Fortuna.

Pjesmom ‘Ljubav se ne trži’ otvaram ljubavnu tematiku na koju se nastavlja niz tradicionalnih pjesama u kojima Marica, fajn snešica priča svoju priču o dvije različite generacije, u ovom slučaju dvije generacije zaljubljenih. Roditelji pričaju o svojem zaljubljivanju i zbližavanju na počecima prošlog stoljeća upravo onda kad i sama Marica otkriva svoju ljubav života. Prava i istinska ljubav im daje potpunu slobodu, pravi smisao i veselje života i s takvim velikim ispunjenim srcem ostvaruju želju za ostankom u svom rodnom kraju, čuvajući i poštujući svoju kulturu i tradiciju. Ljubav se ne trži, niti ne kupuje… koliko istine su nam pokazali naši stari u ovoj pjesmi!

Marija Vidović

Pripadajući video spot snimljen je u produkciji CMC televizije, a novi Marijin album Međimurje naći će se u prodaji 29.4.

FOTO: Josip Regovic/PIXSELL/CR PROMO

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori