Singlom ‘Kuća’ Lu Jakelić najavila objavu albuma ‘Šesto čulo’

Singlom ‘Kuća’ Lu Jakelić najavila objavu albuma ‘Šesto čulo’

Nakon što je singlovima “Zidovi” i “Sjene” najavila svoj drugi album simboličnog naziva “Šesto čulo”Lu Jakelić sve je bliže njegovoj realizaciji. Novi dio slagalice talentirana je kantautorica otkrila melankoličnom pjesmom “Kuća”, koja definitivno potvrđuje kako će njezino dugoočekivano studijsko izdanje biti ozbiljan konkurent za osvajanje brojnih glazbenih nagrada.

Nježnu glazbu i sjetne stihove potpisuje upravo Lu, a pjesmu je sjajnim aranžmanom zaokružio producent Rejhan Okanović.

Kuća je jedna od okosnica novog albuma i produkcijski smo svi na nju ponosni. Dovršetkom snimanja pjesme, a sada i spota, zaključila bih da je ovo pjesma za sve koji su ostali hrabri, otporni, izdržljivi u životu. Za one, koji nisu izgubili žar za radosti življenja čak i u trenucima teškoće ili samoće. A povrh svega, Kuća je podsjetnik da vrijedimo onoliko koliko vjerujemo u sebe, a to je nešto što se vježba cijeli život. I naravno, da sami za sebe možemo učiniti mnogo, pa ako treba i promijeniti se iz temelja na bolje.

Lu Jakelić

Ovom prilikom Lu je ostvarila suradnju s redateljem Filipom Filkovićem, uz čiju su pomoć pjesma i spot prodisali kao jedno. Video na kojem je sudjelovalo 15 statista snimljen je u jednom kadru, a iznimno uspješna prva suradnja iznjedrila je sjajan spot koji nastavlja priču nakon sceničnih “Zidova” i žestokih “Sjena”.

Foto: Joanna Paciorek

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori