Sjena i kost: Vrhunski književni zalogaj za sve ljubitelje fantasyja

Sjena i kost: Vrhunski književni zalogaj za sve ljubitelje fantasyja

Znanje s ponosom predstavlja fantasy žanr u svom najboljem izdanju! Roman Sjena i kost autorice Leigh Bardugo bestseler je New York Timesa i prvi nastavak istoimene trilogije o Grishaversu. Radnja prati glavnu junakinju Alinu Starkov koja nakon što u sebi otkrije posebne moći, prolazi obuku kako bi postala pripadnicom griša – magične elitne jedinice u kraljevstvu Ravka. Sjena i kost prvorazredna je pustolovina kojanudi fantastično okruženje, akciju i intrige.

Trilogija Sjena i kost također sadrži nastavke Opsada i oluja te Propast i uspon, čije objavljivanje nakladnička kuća Znanje planira do kraja godine.

Hrvatski knjigoljupci upoznali su se već sa svijetom griša, u do sada objavljenoj duologiji koju čine Šest vrana i Izopačeno kraljevstvo, a 23. travnja počinje i prikazivanje prve sezone TV serije Sjena i kost u produkciji Netflixa. Radi se o jednom od njihovih najjačih aduta u 2021. godini. Sezona sadrži osam epizoda od koji šest prati radnju knjige Sjena i kost, a dvije knjigu Šest vrana.

U vrhunskom prijevodu Ire Wache-Biličić, roman Sjena i kost  dostupan je u svim bolje opremljenim knjižarama i na webshopu znanje.hr po cijeni od 119 kn.

FOTO: Pixabay

FOTO: Pixabay

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori