Spektakularan koncert Električnog orgazma večeras u Hala Parku

Spektakularan koncert Električnog orgazma večeras u Hala Parku

Zadnje gostovanje imali su u Tvornici kulture 2019. godine, a sada jedan od najbriljantnijih novovalnih bendovaElektrični orgazam, najavljuje novi pohod na Zagreb. Koncert će ovog puta održati u Hala parku u Heinzelovoj, večeras, s početkom u 20 sati. Hala park je ovog ljeta već ugostio brojna imena, a Električni orgazam će biti prava poslastica za sve ljubitelje istinskog rocka. Ono što je posebno zanimljivo, a što će sigurno doprinijeti još boljoj energiji jest činjenica da pioniri novog vala dolaze na krilima velike obljetnice ovog najvećeg rock vala naših prostora.

40 godina novog vala slavi i Croatia Records koja je objavila četiri luksuzna vinilna reizdanja, među kojima su i prvi album benda Električni orgazam te genijalni Paket aranžman na kojem se nalaze pjesme Električnog orgazma, Šarla akrobate i VIS Idola. Posjetiteljima koncerta u Hala parku Croatia Records će omogućiti poseban štand sa svim novovalnim proizvodima, a osim vinila u ponudi će biti i Original Album Collection Električnog orgazma te 100 originalnih pjesama – Novi talas/val.

Ulaznice za koncert Električnog orgazma u Hala parku možete kupiti po cijeni od 70 kuna u sustavu Entrio.hr.

FOTO: Goranka Matić

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori