Spotom za pjesmu ‘Božić bez tebe’ Mia najavljuje posebnu emisiju u produkciji CMC televizije

Spotom za pjesmu ‘Božić bez tebe’ Mia najavljuje posebnu emisiju u produkciji CMC televizije

Božić bez tebe pjesma je objavljena na Mijinom albumu Božićno jutro iz 2017. godine.  Glazbu potpisuje Vjekoslav Dimter, tekst Damir Bačić dok su za aranžman zaslužni Vjekoslav Dimter i Domagoj Pavin. Pjesma opisuje idiličnu prosinačku atmosferu, ali bez prisutnosti voljene osobe. Ujedno, radi se o najavi specijalne blagdanske emisije Božić s Mijom koja je snimljena u produkciji CMC telvizije, a kadrovi novog Mijinog spota nastali su upravo na snimanju, u društvu Mijinih gostiju, benda i produkcijske ekipe.

Mia, kojoj je prosinačka atmosfera najdraži dio godine, vodit će vas kroz blagdanske  pjesme i priče u posebnoj emisiji Božić s Mijom u kojoj ćete moći uživati samo na programu CMC televizije ovog Božića s početkom u 20 sati.

I uz pomoć albuma, s nekim starim slikama, dođe okus toplih kestena, pjeva Mija u ovoj lijepoj i sjetnoj pjesmi koja je najbolji poziv na božićno druženje s Mijom i njezinim gostima. Iščekujući emisiju uživajte u predivnim kadrovima spota te notama pjesme koja će vas grijati ovog prosinca. 

Foto: Nikola Knežević

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori