Srce koje spaja: Djeca Zagreba za djecu Gline i Jabukovca

Srce koje spaja: Djeca Zagreba za djecu Gline i Jabukovca

Gradsko kazalište ‘Žar ptica‘ u ponedjeljak, 15. veljače, posjetit će djecu i nekoliko obitelji nastradalih u potresu u Glini i Jabukovcu i odigrati predstavu ‘Ti i ja mali medo’ za 120 učenika prvih i drugih razreda tamošnjih osnovnih škola. Znajući da je uz prijatelja, iako on bio i nepoznat, život puno ljepši i vedriji, djeci Banovine žele prenijeti poruke ohrabrenja i podrške od djece Zagreba kroz akciju ‘Srce koje spaja‘.

Pozivaju djecu Zagreba da im se pridruže svojom porukom prijateljstva

To može biti crtež ili pismo, neki slatkiš ili neka vaša sitnicu koja doslovno stane u malu vrećicu. Napišite svakako od koga je… i ne zaboravite nacrtati… srce… koje ćete poslati svojoj nepoznatoj prijateljici ili prijatelju.

Svoja pisma ili paketiće, možete donijeti u ‘Žar pticu’ do petka, 12.2., između 9:00 i 14:00 ili u nedjelju, 14.2., ako dolazite na jednu od izvedbi ‘Ti i ja mali medo’ u 11:00 i 12:30.

Veliki i Mali medo, Vesna Ravenšćak i Berislav Tomičić preuzet će ih poslije predstave i odmah sutradan ponijeti u Glinu i okolicu kako bi ih predali vašim vršnjacima. Budite i vi djelić ‘Srca koje spaja’, zajedničke akcije djece Zagreba i našeg kazališta, koja će se nastaviti i sljedećih mjeseci kada im je u planu posjetiti djecu Petrinje, Siska, Kostajnice i okolice.

FOTO: Ilustracija Nike Baruna, iz knjige S. Pilić “Maša i kazalište”

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori