fbpx

Sretno dijete pomaže školarcima iz centra Zagreba

Sretno dijete pomaže školarcima iz centra Zagreba

Stiglo je još jedno ljeto, a s njim još jedno Sretno dijete! Nakon prošlogodišnje premijere Pivovara Medvedgrad predstavlja drugo izdanje ovog humanitarnog piva, od kojeg sva zarada ove godine odlazi za uređenje multimedijalne dvorane zagrebačke Osnovne škole Petar Zrinski. 

Škola je prilično stradala u potresu te ovom donacijom želimo razveseliti učenike kada se jednoga dana vrate u obnovljene prostorije. Prije godinu dana ova akcija je naišla na odličan odaziv, pa ne sumnjamo da će i ovoga puta biti tako. Što reći osim – kupi pivo i doniraj!

Ivan Nauković, voditelj prodaje i marketinga Pivovare Medvedgrad

Sretno dijete je nastavak priče o novovalnim pivima iz Medvedgrada

Sretno dijete je session IPA s 4,1 % alkohola te ugodnih 35 jedinica gorčine, i kao takva je idealna za nadolazeće ljetne vrućine. Upravo zbog svoje pitkosti ovo pivo je dobilo i poznati opis – klizi kao dijete niz tobogan. 

Ime piva je došlo samo od sebe, Sretno dijete je nastavak priče o novovalnim pivima iz Medvedgrada, pa je i ovo dobilo ime po poznatoj pjesmi iz toga doba. Etiketa je rad stalnog dizajnerskog dua – Andrea Knapić i Vedran Klemens – a predstavlja igre kojih se rado sjećamo iz vremena kada nije bilo interneta i pametnih telefona. 

Naša osnovna škola je nakon potresa postala jedina ‘crvena’ u centru Zagrebu, što znači da boravak u njoj nije moguć. Stoga smo zahvalni Pivovari Medvedgrad što su baš nas izabrali za donaciju. Multimedijalna dvorana bit će prekrasan poklon za naše učenike i nagrada za sav trud i strpljenje u okolnostima koje im nisu i neće biti lake u sljedećih godinu dana.

Mirjana Jermol, ravnateljica OŠ Petra Zrinskog

Kako bi se skupilo što više sredstava za obnovu multimedijalne dvorane, u ovu hvalevrijednu humanitarnu akciju uključili su se i ugostiteljski objekti u kojima možete uživati u Sretnom djetetu, ali i ostalim Medvedgrad pivima, a oni su redom: Foolir Bar, Pivnica Bobi i Rudi, Industry Concept Bar, Caffe bar X i Botaničar u Zagrebu te Pivnica Medonja u Varaždinu, Caffe bar Bambus u Velikoj Gorici, Caffe bar Don u Dugom Selu i Rubicon Pub u Osijeku. 

Pivovara Medvedgrad će donirati svu zaradu od prodaje piva Sretno dijete, a povrh toga naši partneri u ovoj akciji će dodatno donirati 2 kune od svakog prodanog Sretnog djeteta u boci ili točenoj verziji. Hvala im što su se odazvali našem pozivu.

Nauković

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *