Stiže nam Mali festival: Ne propustite devet nezavisnih kazališta i dvanaest predstava za svačiji ukus

Stiže nam Mali festival: Ne propustite devet nezavisnih kazališta i dvanaest predstava za svačiji ukus

Mali festival okuplja devet nezavisnih kazališta u dvanaest predstava koje će zadovoljiti svačiji ukus. Program je podijeljen u predstave za odrasle (večernji program) i predstave za djecu i mlade (dječji program).

Predstave na repertoaru Malog festivala gledaju se kao snimke na zahtjev (video on demand), a ulaznice se kupuju preko ENTRIO.HR platforme. Predstave možete gledati gledati neograničeno unutar 24 sata od uplate, moguće ih je gledati unutar 24 sata od aktivacije linka. Kupnjom paketa karata (dakle kupnjom svih predstava iz večernjeg ili dječjeg programa) ostvarujete značajan popust.

Glumci nastupaju na najvećoj pozornici do sad. Publika ima najveći komfor gledanja predstave do sad.

Gledajte predstave u udobnosti svog doma i u vrijeme koje vama odgovara!

Na Malom festivalu okupilo se devet nezavisnih kazališta sa svojim najboljim naslovima. Za više informacija o pojedinoj predstavi kliknite na naslov.

DON QUIJOTE OD HRVATSKE – MALI TEATAR

Satira za dva glumca po motivima Cervantesovog Don Quijotea. U autoreferencijalnoj predstavi, dvoje glumaca izlazi pred publiku i izvodi bazičnu verziju nekadašnjeg spektakla o bistrom vitezu od Manche.

LOVCI NA SNOVE – LOFT

Kroz magičnu inovativnu koreografiju pokreta, predmeta i zvuka Lovci na snove predstavljaju vožnju karuselom po dječjem snivanju koja svoju publiku uči zapamtiti, analizirati i prihvatiti svoje snove ma kakvi oni bili, jer se iza snovitih slika kriju upravo njihove vlastite misli, želje i strahovi.

KRTICE – KEREKESH TEATAR

Nagrađivana komedija Kerekesh Teatra u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički.

POSLJEDNJA FREUDOVA SEANSA (MARC ST.GERMAIN) – PLANET ART

Ova drama, bogata promišljanjima o smislu života, postavlja kompleksna pitanja o našoj civilizaciji i našem o današnjem vremenu, ali i o vječnoj potrebi čovjeka da objasni svijet i pronađe smisao.

SUNCE DJEVER I NEVA NEVIČICA – MALA SCENA

Svima je poznata bajka Ivane Brlić-Mažuranić “Sunce djever i Neva Nevičica“. No ovakvu verziju ove bajke još zasigurno niste vidjeli. 

PALAC SIM, PALAC TAM – MALI TEATAR

Predstavu nastalu prema nagrađivanom tekstu ilustrirane pripovijetke Silvije Šesto „Palac Sim Palac Tam“ glumac priča ne samo riječima već i različitim drugim sredstvima pripovijedanja, od kojih dominira upotreba ritma kroz tehniku TJELESNIH PERKUSIJA, tzv. “body percussion”.

BIBI I BUBI – KEREKESH TEATAR

Bibi i Bubi su junaci modernog doba koji većinu djetinjstva provode na smetlištu. Koliko god im roditelji ne dopuštaju to, njih veseli što dolaze doma prljavi, neuredni i smrdljivi.

ČOVJEK KOJI SE BOJAO ZASPATI – KOTAR TEATAR

“Čovjek koji se bojao zaspati” drugi je dio trilogije ON, autora i izvođača Matije Kezele koji je rođen u Zagrebu, a odnedavno je život u gradu zamijenio onim u šumi, u Gorskom kotaru.

ČUDESNE STRANICE MALE DANICE – TEATAR POCO LOCO

Bila jednom jedna … priča. O zabrinutoj mami. O djevojčici. O crtićima koji se ne žele ugasiti. O mašti koju treba spasiti! Znate li kako? Mama zna! Prvo treba zaključati ekrane. Dohvatiti knjigu. Otvoriti korice i … evo je! Čarolija slova!

ŠTA SE BIJELI U GORI ZELENOJ? – KABARE TEATAR TUZLA

Dokumentarno igrana predstava “Šta se bijeli u gori zelenoj?” je duo drama koja je rađena po motivima Hasanaginice. Hasanaginica se koristi kao simbol kroz koji se tematizira položaj žene u odnosu na sistem, tradiciju i religiju u patrijarhalnom društvu.

SRETNA PRIČA JEDNOG MEDVJEDIĆA – MALI TEATAR

Ovaj PLIŠANI MJUZIKL potiče empatičnost, kreativnost i druge odgojne vrijednosti kod djece i njihovih roditelja.
Tema igre i važnost igre za odgojno-obrazovni proces svakog djeteta pretače se i na svijet odraslih ne samo kao najprirodnija metoda učenja, već i kao najprirodniji recept za ljudsku sreću.

Čitavi raspored možete pogledati na poveznici, a svakako se nemojte zaboraviti pretplatiti na Newsletter kako ne biste propustili zanimljive intervjue, novosti i ostale informacije.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori