Strastveni kvizaši ne smiju propustiti ovu priliku: Okupite ekipu i dođite na ‘Veliki europski kviz’

Strastveni kvizaši ne smiju propustiti ovu priliku: Okupite ekipu i dođite na ‘Veliki europski kviz’

U povodu Dana Europe, Europski dokumentacijski centar NSK u suradnji sa Spunkom i Predstavništvom Europske komisije u Republici Hrvatskoj organizira pub kviz Veliki europski kviz u Spunku 9. svibnja ove godine u 19 sati i poziva sve zainteresirane ekipe da se prijave do 6. svibnja.

Pitanja će biti podijeljena u nekoliko kategorija koje će obuhvaćati opće znanje tematski vezano uz Europu. Za sudjelovanje u pub kvizu potrebno je prijaviti ekipu od tri do pet članova na adresu e-pošte edc@nsk.hr, a tri najbolje ekipe očekuju i vrijedne nagrade.

Kvizu je posvećen i najnoviji DigiLab NSK podcast u kojem je redatelj, glumac i strastveni kvizaš Mario Kovač ugostio najiskusnijeg hrvatskog kvizaškog „lovca“, samozatajnog Mladena Vukorepu. U podcastu su se dotaknuli zanimljivih kvizaških tema, a u njemu se krije i odgovor na jedno od pitanja skorašnjeg Velikog europskog kviza

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori