Submarine i Zvijezda udružuju snage podrške za programe CRVENIH NOSOVA klaunovadoktora

Submarine i Zvijezda udružuju snage podrške za programe CRVENIH NOSOVA klaunovadoktora

Domaći lanac burger restorana Submarine predstavio je novi zimski menu koji, između ostalog, ima i dobrotvorni karakter – dio sredstava od prodaje burgera izdvaja se za rad udruge CRVENI NOSOVI klaunovidoktori.

Poznato je kako Submarine već pet godina podržava rad udruge CRVENI NOSOVI klaunovidoktori, a po prvi puta u donaciji će im se pridružiti i jedan od njihovih partnera – Zvijezda.

Zvijezda, kao kompanija koja kontinuirano osluškuje potrebe zajednice, prepoznala je odličnu ideju prema kojoj Submarine dio sredstava od prodaje burgera odvaja za rad udruge te će tako također poduprijeti rad klaunovadoktora, naglasila je Jasna Pulić, direktorica Sektora marketinga i razvoja u Zvijezdi.

Zvijezda je od prvog dana ključan partner i domaćeg lanca burger restorana u pripremi umaka po kojima je Submarine nadaleko poznat, nastavno na ideju da se cijela priča razvija na temelju promicanja hrvatske kvalitete.

Unatoč ovoj izazovnoj godini, Zvijezda i Submarine su ipak odlučili podržati ono što je bitno

Rad CRVENIH NOSOVA sigurno je među prioritetima jer je njihov desetogodišnji rad u Hrvatskoj donio osmijeh na više od 164.656 lica djece i starijih.

Dobro smo upoznati s radom CRVENIH NOSOVA te svakom donacijom znamo koliko smo osigurali posjeta klaunovadoktora diljem Hrvatske. Prvenstveno pozivamo i unaprijed zahvaljujemo gostima zbog kojih je ovakva donacija moguća, kazao je Luka Jureško iz Submarinea.

Do sada je Submarine prikupio 100 tisuća kuna za rad klaunovadoktora čime su višestruko podržali programe vraćanja osmijeha na dječja lica u bolnicama.

Njihov zimski menu uključuje poznati Christmas burger sa savršenim spojem domaće junetine, suhih šljiva dinstanih u portu, hrskave dalmatinske pancete, crvenog kupusa i senf med umaka. Novost je i Winter&Bacon superfood salata te vegetarijanski burger.

Zvijezda i Submarine kontinuirano njeguju društveno odgovorno poslovanje, a ovogodišnje njihovo udruženje snaga nastalo je s porukom kako se i u teškim vremenima moramo držati zajedno. 

FOTO: PROMO

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori