Subotu navečer rezervirajte za koncert Sare Renar ispred Bookse

Subotu navečer rezervirajte za koncert Sare Renar ispred Bookse

Na svirku u park ispred Bookse u sklopu programa Attackapulco u suradnji s Attackom u subotu 29. svibnja u 20.30h ponovno dolazi jedna od ponajboljih domaćih kantautorica i predstavnica domaće alternativne glazbene scene – Sara
Renar.

Po struci arhitektica, po zvanju glazbenica, Sara je, osim toga, i izvedbena umjetnica. Njenu glazbu može se opisati kao mješavinu eksperimentalne te indie i pop melodija sa elektronskim i dramatskim elementima.

Iza sebe ima već pet hvaljenih albuma (Djeca2013.Jesen, 2014., Tišina, 2016., Gdje povlačiš crtu?2018., Šuti i pjevaj, 2021.), od kojih je posljednji tek nedavno predstavila zagrebačkoj publici, koja je to jedva dočekala. Kako kaže njena ekipa, taj je album nastao na prijelazu između ‘starog normalnog’ i ‘novog normalnog’, te je ujedno njeno najoptimističnije i najmračnije izdanje, koje u eklektičnom spoju elektroničke glazbe i kantautorskog izričaja isprepliće teme položaja žene u društvu, religije, umjetnosti, ali i ljubavnih, prijateljskih i ekonomskih odnosa.

Svakako dođite jer će vas Sarina glazba, tekstovi i izvedba dirnuti, razbuditi, naježiti i prodrmati. A veseli se i ona vama! “Malo je reći da je prošli nastup u Booksi bio dirljiv i emotivan te se jako veselim ovogodišnjem susretu i prilici da sa publikom podijelim neke nove pjesme”, poručuje Sara.

FOTO: Marina Uzelac

Anđela Knez

Magistra geografije i članica europske mreže mladih geografa (EGEA). Volim geografiju, ples, kulturu, povijest i urbanizam grada. Slobodno vrijeme koristim za brojne volonterske aktivnosti, istraživanje grada Zagreba te igru i šetnju sa psom.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori