Suzi Wolf & Orkestar Ante Manzonija predstavili hit ‘Izgradili smo most’

Suzi Wolf & Orkestar Ante Manzonija predstavili hit ‘Izgradili smo most’

Novi ljetni hit singl Izgradili smo most izvode Suzi Wolf & Orkestar Ante Manzonija. Pjesma retro zvukom evocira sjećanja na brojna ljetovanja na hrvatskoj obali sredinom prošlog stoljeća, te je upravo to poslužilo kao inspiracija za izradu videospota.

Pjesma je nastala u sklopu soundtrack-a za multimedijalni projekt Škoj ili ne? kojeg možete pogledati uživo na otoku Krku ovoga ljeta. Projekt uz audio-vizualnu pozadinu i pripovjedanje uživo dočarava nastajanje samog otoka Krka od geoloških pradavnina, preko dolaska naseljenika (Liburni, Rimljani, Hrvati, Mlećani…) i svjetskih ratova pa sve do današnje turističke ponude.

Snimanje pjesme se odvijalo tijekom proljeća 2021. u studiju Mamut na otoku Krku, a glazbeni producent je Kristijan Vasilić. Autor glazbe je Mak Murtić dok su tekst napisali Marta Kolega, Nenad Kovačić, Leo Beslać, Mak Murtić i Tamara Travaš. Glazbenici izvođači su: Marta Kolega (vokal), Nika Bauman (flauta), Leo Beslać (flauta, el.gitara), Mak Murtić (saksofon, glasovir), Luka Žužić (trombon), Marko Ferlan (bas gitara) i Nenad Kovačić (udaraljke).

Spot za pjesmu je snimio i montirao glazbenik i multimedijalni umjetnik Dinko Čvorić – Doringo koji je ujedno odgovoran i za vizualno rješenje projekta Škoj ili ne?

Singl je izdan za diskografsku kuću Rika Muzika kao najavna pjesma njihovog novog, kvartalnog serijala Rika Partitura koja u centar stavlja kompozitore i tekstopisce na etiketi i filmske projekte na kojima rade. Pjesma “Izgradili smo most” će od 16.07. biti dostupna na svim relevantnim digitalnim servisima.

FOTO: PR

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori