Tadej predstavlja novi singl ‘Još ti mogu biti netko ja’

Tadej predstavlja novi singl ‘Još ti mogu biti netko ja’

Novom pjesmom Tadej nastavlja otkrivati svoj senzibilitet i zavidne vokalne sposobnosti koje su ga već dva puta doveli na pozornicu Zagrebačkog festivala, na kojoj je predstavio pjesme Želim ti sreću te Što su snovi. Sada nam otkriva novi singl Još ti mogu biti netko ja, još jedan u nizu nastao zaslugama autorskog para Buljan, što je u Tadejevom slučaju svakako garancija za zapaženi uspjeh.

Ova pjesma ima jako posebnu priču. Želja mi je da se svaki slušatelj u njoj nađe na neki svoj način. Ja osobno imam za nju posebno mjesto u svom srcu i želim je pokloniti mojoj velikoj ljubavi, a to je glazba. Cijeli tekst pokušava opisati moje životno putovanje kroz glazbu, nakon puno godina i sakupljenog iskustva tek sam sad shvatio kakav je utjecaj imala glazba na mene i kako mi je ustvari pomogla da postanem to što danas jesam.

Tadej
Dok glazbu i aranžman za Još ti mogu biti netko ja potpisuje Miro Buljan, za tekst je zaslužna Sonja Buljan, a za videospot, uprizoren u prekrasnom Rovinju i Ližnjanu, Medvid produkcija.

Kad sam shvatio da mi je glazba sve otvorila mi se šansa da to pokažem široj publici upravo kroz moje pjesme. Sonja Buljan je izvrsno napisala stihove koji me stvarno duboko pogađaju, a vjerujem da će i mnoge slušatelje. Da parafraziram svoje pjesme: redaju se godine, svojim putem vode me, sve je kako treba biti baš. Ništa nebi tražio, ništa nebi mijenjao i glazba to dobro zna!

Tadej

FOTO: Loris Zupanc

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori