Talentirana Medea predstavlja svoj novi singl ‘Zamijenimo strane’

Talentirana Medea predstavlja svoj novi singl ‘Zamijenimo strane’

Medea, vrhunska mlada pjevačica iz Rijeke, predstavlja svoj novi singl Zamijenimo strane. Velika promjena u zvuku i glazbenom izričaju rezultat je suradnje sa dokazano uspješnim autorsko-producentskim timom Hit Factory. Medeina impresivna vokalna interpretacija u kombinaciji sa produkcijom na svjetskoj razini pjesmu Zamijenimo strane izdvaja daleko iznad hrvatskog prosjeka. Njezin školovani glas sa lakoćom izvodi najzahtjevnije vokalne figure te pokazuje svu raskoš njezinog glazbenog talenta. Kod Medee se sa pravom može reći dobar glas daleko se čuje.

Ovu radiofoničnu pjesmu potpisuje autorsko-producentski tim Hit Factory (Ivan i Miroslav Zečić). To je još jedna njihova pjesma sa ogromnim potencijalom da postane hit koji će Medei osigurati mjesto u vrhu glazbene scene. Za moderan aranžman i vrhunsku glazbenu produkciju na svjetskom nivou zaslužan je Ivan Zečić. Svaka Ivanova pjesma zvuči bolje od prethodne, što je odlika samo najvećih profesionalaca.

Medea je u javnosti postala poznata nakon nastupa na RTL-ovom talent showu Zvjezdice u kojem je zapaženim nastupima oduševila žiri i publiku

Nakon toga je snimila uspješan duet sa Damirom Kedžom, Ne mogu iz dana u noć.  Medein gust dnevni raspored, uz istovremeno pohađanje srednje i glazbene škole te vježbanje pjevanja i klavira, nisu joj dozvoljavali da se glazbi posveti onoliko koliko bi to htjela. Nakon nedavnog završetka srednje škole Medea se odlučila glazbi posvetiti puno ozbiljnije, a pjesmu Zamijenimo strane odabrala je upravo za novi uzlet njezine pjevačke karijere.

Vjerujem da će ova pjesma u najmanju ruku ponoviti uspjeh mog dueta sa Kedžom, a možda dogura i puno, puno dalje. Sada kada sam maturirala, dobila sam puno slobodnog vremena tako da sam se odlučila glazbi posvetiti ozbiljnije. I dalje pohađam srednju glazbenu školu i paralelno se pripremam za upis na glazbenu akademiju. Kako sam navikla raditi na više frontova, glazbena karijera mi uopće neće biti opterećenje. Kada se sve dobro organizira, sve se stigne. Vjerujem da je ova pjesma samo početak jedne duge i uspješne suradnje sa mojim autorima Hit Factory i Ivanom kao producentom. Jako je važno da se autor i producent posvete izvođaču i da znaju na pravi način iz izvođača izvući ono najbolje i istaknuti sve njegove dobre strane. Upravo to sam kod njih prepoznala i to je ono što mi se najviše sviđa.

Medea

Pjesma Zamijenimo strane govori o odnosu dvoje ljudi – dvije strane, koji ne mora nužno biti ljubavni odnos i u kojemu se svatko može prepoznati

Često smo žrtve nesporazuma i razilaženja u mišljenjima, a ponekad i problema u komunikaciji koji nas znaju dovesti do nepotrebnih sukoba. Kada stvari gledamo samo iz svoga ugla često mislimo da smo u pravu, iako to možda baš i nije tako. Da bismo bolje razumjeli drugu stranu, stvari je potrebno sagledati tuđim očima. Tek tada možemo donijeti objektivan i ispravan sud.

Često u ljubavi dolazi do nesuglasica zbog neuvažavanja druge strane i tvrdoglavog ustrajanja u svom stavu za koji mislimo da je ispravan. Upravo zato Medea šalje poruku da zamijenimo strane i pobjedimo strah kako bismo pronašli put za spas ljubavne veze. Nekada je za to potrebno shvatiti i prihvatiti tuđe mane kako bismo u potpunosti razumjeli drugu stranu.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori