Talentirana zagrebačka glazbenica Miriiam ima novi singl ‘Simple-Minded Love’

Talentirana zagrebačka glazbenica Miriiam ima novi singl ‘Simple-Minded Love’

Talentirana zagrebačka glazbenica Miriiam, nakon što se predstavila singlom Knot kojeg je i publika i kritika prilično ishvalila, donosi novi singl Simple-Minded Love. Riječ je o prekrasnom indie singlu kojeg dodatno ističe sjajan spot koji je djelomični hommage filmskim biserima kao što su Little Miss Sunshine i Juno.

Ovo je drugi singl s nadolazećeg albuma od 10 prekrasnih pjesama na kojima je gostovao niz zagrebačkih glazbenika

Za spot smo zaslužni Pavle Kocanjer i ja, sada već ustaljeni lik iz sjene koji me pomno prati u stopu. No zvijezde su ovoga vizualnog uratka djevojčice iz Ženskoga košarkaškog kluba Orka, glavna glumica Glorija Pinturić, već iskusna profesionalka s IMDb adresom i iskušanim kazališnim daskama HNK pod nogama, Amadeo Kljun, Tomislav Ivanagić i ljubiteljima sporta prepoznatljivo lice Podcasta 8 24, Ivan Šašak. Ne znam što reći o pjesmi, a da nije predetaljno i sugestivno. Vjerojatno ću uvijek vješto izbjegavati reći što sam mislila i o čemu se radi. Naslov pjesme je već dovoljno sugestivan, tako da ću pustiti da jednostavnost govori u moje ime.

Miriiam

Miriiam je prošli tjedan nastupila na 2. Ženskoj Gitarijadi u kninskom klubu A3, a 30.6. na Desetoj godišnjici JeboTon Ansambla u zagrebačkoj AKC Medika. Na prethodnom singlu Knot su vokalno/instrumentalno sudjelovali i neki članovi JeboTon kolektiva, a ovaj intimni akustični nastup bi joj mogao biti među zadnjima u takvom formatu jer je bend napokon okupljen.

Pjesma Simple-Minded Love u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

FOTO: Marina Uzelac

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori