Tea nam u debitantskom singlu ‘Lagano’ pjeva o bezbrižnosti, lakoći i svijetu bez problema

Tea nam u debitantskom singlu ‘Lagano’ pjeva o bezbrižnosti, lakoći i svijetu bez problema

Novo ime na glazbenoj sceni, moćni vokal kojeg nosi mlada glazbenica Tea Lovreković predstavlja se svojim debitantskim singlom Lagano, laganom, ali plesnom pjesmom punom elana koja tjera na ples, a koja će mnogima obilježiti ljeto koje je napokon stiglo! Pjesma je nastala u suradnji s producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem koji je ujedno autor glazbe, teksta i aranžmana pjesme, koji poručuje kako je suradnja nastala neopterećeno kao jedan početak uspješnog glazbenog puta na sceni jer glazba za Teu zasigurno nije samo usputni hir, već nešto što duboko proživljava i želi, rekao je Skansi.

Pjesma mi se odmah svidjela jer se mogu poistovjetiti s tekstom i zbog toga mislim da mi je odlično sjela. Shvatila sam je kao oslobođenje od brige i problema jer kad se dođe do dna ne može se pasti niže. Meni pjesma govori o bezbrižnosti i lakoći, kad ne dopustiš nevažnim stvarima da te muče. Jako sam zadovoljna iskustvom, posebice snimanjem spota koje je bilo jako zabavno. Bila mi je velika čast surađivati sa Skansijem, veselim se mogućnosti buduće suradnje!

Tea Lovreković

FOTO: Dallas Records

Marijana Džalo

Magistra sam povijesti i hrvatskog jezika, a u slobodno vrijeme amaterski se bavim glumom, čitam knjige i pišem. Volim putovati i istraživati, najviše srednjovjekovnu i ranonovovjekovnu povijest te povijest žena i svakodnevice.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori