Teatar EXIT objavio raspored predstava u travnju: Čekaju vas večeri pune smijeha, emocija, topline i pozitivne energije

Teatar EXIT objavio raspored predstava u travnju: Čekaju vas večeri pune smijeha, emocija, topline i pozitivne energije

FEŠTA

Ovog vikenda, u petak (9.4.) i subotu (10.4.) na rasporedu je FEŠTA, najnovija predstava Teatra EXIT čije su sve dosadašnje izvedbe bile rasprodane ili gotovo rasprodane. Tako je i za ovotjedne izvedbe ostalo još jako malo ulaznica na blagajni Teatra EXIT, a više informacija možete potražiti pozivom na broj 01/3704-120 ili 091/3704-000.

PLUĆA

U petak 16.4. na repertoaru je predstava PLUĆA koja se sa svog posljednjeg festivalskog gostovanja (XVIII. TKT FEST U TUZLI) u prosincu 2020. godine vratila s nagradom za najbolju predstavu prema ocjenama publike (ukupna ocjena 4,88). Uloge u predstavi tumače Jadranka Đokić i Amar Bukvić, a radi se o uzbudljivoj životnoj i ljubavnoj priči, koja će vas podsjetiti na nepredvidljivost života i provesti kroz slalom emocija i promišljanja o globalnom ekološkom utjecaju svakog od nas.

CABARET – KONCERT ZA ŽLICE I GITARU

U subotu 17.4. možete pogledati predstavu CABARET – KONCERT ZA ŽLICE I GITARU koja se također vratila s nagradom sa svog posljednjeg festivalskog gostovanja (MEĐUNARODNI FESTIVAL GLUMCA ZAPLET 12 U BANJALUCI) i to s onom za najboljeg mladog glumca koja je dodijeljena Nikoli Nediću i Mariju Jovevu.

Ova bi predstava mogla biti zanimljiva i primamljiva većem broju ljudi s obzirom na to da pruža i scensko, i koncertno, i kabaretsko iskustvo, a obiluje duhovitim društvenim komentarima i pjesmama, koje na sve teme gledaju s najboljim obrambenim mehanizmom – s dozom humora. Provjerite hoće li pjesme o koroni, potresima, društvenim lažima i kapitalizmu uspjeti izmamiti i vaš osmijeh.

JA, TATA!

Predzadnji vikend u travnju, točnije u petak 23.4. ne propustite dugovječnu hit predstavu JA,TATA! u izvedbi Rakana Rushaidata, u kojoj ćete uz salve smijeha saznati sve o porodiljnim i roditeljskim čudima te nevjerojatnosti roditeljskog iskustva.

KAKO MISLIŠ MENE NEMA?!

Dan kasnije, u subotu 24.4. igra predstava KAKO MISLIŠ MENE NEMA?! u kojoj će vam glumci Amar Bukvić i Filip Juričić ispričati priču o dvojici mladića i njihovim naporima da napokon prvi put u životu odu na more i iako ćete se smijati kroz cijelu predstavu, kući ćete otići s pitanjem koje će zasigurno ostati s vama još danima nakon predstave.

Sve izvedbe predstava počinju u 20h, a ulaznice su dostupne online na www.ulaznice.hr i na blagajni Teatra EXIT od 18 do 20h danima kada igraju predstave. 

FOTO: Miroslav Arbutina – Arbe

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori