Teatar Rugantino danas kreće na ljetnu turneju s predstavom ‘Kronika seoske ljubavi’: Evo gdje ih možete očekivati

Teatar Rugantino danas kreće na ljetnu turneju s predstavom ‘Kronika seoske ljubavi’: Evo gdje ih možete očekivati

Teatar Rugantino, poznat po svojoj velikoj kilometraži na gostovanjima, danas kreće na ljetnu turneju koja starta izvedbom u Zadru, zatim će Ljubica i Milivoj (sjajni Gordana Gadžić i Sreten Mokrović) u Kali, pa slijede četiri bračke destinacije, nakon toga malo do Blata na Korčuli, pa dva mjesta na Visu… Uglavnom, do kraja turneje izredat će šesnaest destinacija u sklopu kojih će nastupiti i na šest otoka, a svratit će i do Bosne i Hercegovine, do Livna.

Priča ove ljubavne komedije prema odličnom tekstu Ivana Vidića i u istoj takvoj režiji Darija Harjačeka kaže… Ljubica je lijepa i putena, nekadašnja druga pratilja nekog natjecanja ljepote te bivši “ukras” novinske redakcije… I dalje čekajući svog imaginarnog viteza iz ljubavnih romana, sklona je “popravljanju” muškaraca (zaključuje kako je možda trebala biti liječnica, ali je po tipu ipak bliža automehaničaru). Milivoj je čudnjikav, zatvoren, krut ali dobrodušan, talentirano nes(p)retan i jednako nes(p)retnih ideja… Selo u koje su oboje pobjegli iz grada, kućica do kućice, kokice do kokica… Prvo samo susjedi, zatim kompanjoni u poslu s jajima, da bi situacija uzavrela kad se u priči pojavljuje treći… Kako Milivoj zavodi, a Ljubica odolijeva, te zašto je robijaš kriv za sve… pogledajte u “Kronici seoske ljubavi”.

Teatar Rugantino u lipnju je gostovao s predstavom “Uvijek će nam ostati ljubav” u Metkoviću i Omišlju u sklopu 21. Festivala teatra Omišalj-Čavle. “Kroniku seoske ljubavi” gledala je u lipnju publika u Hrvatskoj Kostajnici, a u srpnju i kolovozu ekipa Teatra Rugantino posebno se veseli svim izvedbama i svim destinacijama na kojima će igrati. Žele vam svima dugo, toplo i mirno ljeto i poručuju da ih dođete pogledati kada su vam blizu.


LJETNA TURNEJA

20. 7. Kali (Ugljan)

21. 7. Bol (Brač)

22. 7. Milna (Brač)

23. 7. Sutivan (Brač)

24. 7. Selca (Brač)

25. 7. Blato (Korčula)

26. 7. Vis (Vis)

27. 7. Komiža (Vis)

28. 7. Omiš

29. 7. Ploče

30. 7. Livno

31. 7. Novalja (Pag)

  1. 8. Kolan Mandre (Pag)

  2. 8. Solin

22. 8. Krk (Krk)

FOTO: Bojan Mrđenović

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori