Teatar Tirena vas u prosincu poziva na ‘Božićnu potragu’, predstavu koju će djeca obožavati

Teatar Tirena vas u prosincu poziva na ‘Božićnu potragu’, predstavu koju će djeca obožavati

Djevojčica Maša i njezin psić Krešo su vrlo nestašni i stalno upadaju u nevolje. Nakon što su jednog zimskog jutra razbili vazu, mami je prekipjelo… Poslat će pismo Djedu Božićnjaku – ove godine za njih nema darova! Maša odmah skuje plan – otputovat će na Sjeverni pol i sve objasniti Djedu! On će sigurno razumjeti da se djeca moraju puno igrati a da su stanovi tako mali i puni stvari koje se lako razbiju! Na putu Krešo i Maša upoznaju Jelku koja silno želi postati božićna jelka, ali ju nema tko okititi, smotanog Soba koji ne razlikuje lijevu od desne strane i polarnog Medu koji je ljut što su ga probudili iz zimskog sna. Hoće li Maša i Krešo na vrijeme stići do Sjevernog pola i uvjeriti Djeda da su ove godine bili dovoljno dobri…?

Broj mjesta u gledalištu je ograničen te je ulaz dozvoljen uz predočenje COVID potvrde za odrasle i djecu iznad 16 godina ili potvrde o preboljenju.

Ulaznice za dvije nedjeljne matineje božićne predstave za dječji uzrast od 2 do 12 godina možete kupiti preko sustava ulaznice.hr po cijeni od 40 kuna.

FOTO:PR

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori