fbpx

Teo Grčić i Mislav Žabarović zaduženi su za najljepše melodije ovog vikenda: Ne propustite akustičnu svirku u Buzz Baru

Teo Grčić i Mislav Žabarović zaduženi su za najljepše melodije ovog vikenda: Ne propustite akustičnu svirku u Buzz Baru

Buzz Bar je centar dobrih vibracija, odličnih pozitivnih ljudi, dobrih svirki i povoljnih cijena. Mjesto gdje zabava izgleda kao druženje uz svirku u dnevnom boravku! Mjesto gdje se svi poznaju i uživaju u dobroj atmosferi i još boljim melodijama!

Ovaj vikend u Buzzu na adresi Preradovićeva ulica 30 u 20 sati čeka vas akustična svirka Tea Grčića i Mislava Žabarovića, gitarista legendarnog Željka Bebeka i brojnih drugih velikih imena hrvatske scene. Uživajte u akustičnim obradama nezaboravnih hitova domaće i strane glazbe. 

Ne zaboravite rezervirati svoje mjesto jer je broj gostiju ograničen, a dok čekate subotu, upoznajte mladog kantautora Tea Grčića koji nas je sve oduševio hitovima Tragovi, Čuvam te i Ti, a nedavno je svoju splitsku adresu trajno zamijenio onom zagrebačkom pa je ovo, po svemu sudeći, tek jedna u nizu akustičnih svirku u Zagrebu.

FOTO: Pixabay

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *