The Gentleman najavio veliki koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture

The Gentleman najavio veliki koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture

The Gentleman najavljuje veliki koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture 15. siječnja s početkom u 20 sati. Na koncertu će predstaviti svoj nedavno objavljeni album „Hide & Seek“ koji je glazbena kritika proglasila jednim od najboljih glazbenih ostvarenja objavljenih u Hrvatskoj u 2021. godini.

Glazba The Gentlemana vodi nas u svijet različitih glazbenih priča i donosi nam originalan i iznimno zanimljiv opus hrvatskog autora fascinantne vokalne izražajnosti.  

Njegove skladbe prožete su zlatnom prašinom nekih drugih vremena.

Marinko Krmpotić

Kako uživo zvuči plesna neo-soul stvar„Body or Soul“, gypsy jazzy „Golden Ma’am“ ili pjesme „You Always Came in Flowers“ i “The Way You Love Me The Most” za koje je glazbeni kritičar Zoran Tučkar rekao da „zaleđuju sve viskije u čaši u radijusu od dva kilometra od mjesta izvođenja i zaustavljaju vrijeme“ saznajte 15. siječnja u Tvornici kulture Zagreb.

Profinjeni zvuk, nevjerojatni aranžmani obogaćeni gudačkim orkestrom i tehnička perfekcija produkcije uz intenzivnu emociju, ljubav i melankoliju oživljavaju karakter romantičnog glazbenog kavalira u užurbanoj okolini 21. stoljeća.

Maja Trstenjak

Na koncertu u Tvornici publika može očekivati The Gentlemanove emotivne vokalne izvedbe uz pratnju sjajnih glazbenika koji će mu se pridružiti na pozornici. Gošća koncerta je Lana Janjanin, jazz skladateljica, pijanistica i pjevačica kojoj je rad na albumu „Hide & Seek“ ujedno i prva suradnja s  The Gentlemanom.

Koncert u Tvornici moj je najveći samostalni koncert do sada. Sretan sam i uzbuđen i jedva čekam stati na pozornicu s odličnim glazbenicima te uživo prenijeti energiju sa snimanja albuma. Želim da publika proživi i osjeti priče koje imam za ispričati, da se prepusti i uživa.

The Gentleman

Organizator koncerta je Intek Music.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori